Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok vele ha zavar a súlya?
Mindig csak olyannal kezdtem aki tetszett és nem akit alakítgatni kéne vagy alakítgatni akarnék. Szóval egy nagy nem a nem tetsző emberre.
#7 153 centihez az 58 kimondottan sok, ez esetben nem lehet olyanról beszélni hogy tudja hogy milyen jó vékonyan mert nem volt az a brutál elhízása előtt se (a 78 kiló márpedig brutál ehhez a magassághoz).
Az rendben van,hogy vele lehet beszélgetni,de mit akarsz tőle?
Mert egy kapcsolathoz ez nem elég. Milyen viszonyban vagytok most?
Mióta ismered?Mennyire komoly?
Szia,
Én egy telt lány vagyok. Egyszer volt egy olyan párom, aki mint kiderült, mindig is a vékony nőket preferálta. A belsőm miatt döntött mellettem. Évekig egy párt alkottunk, de mivel eleinte elhagyta a száját a mondat, hogy azok a nők a zsánerei, engem mindig végig kísért és azt éreztem, nem szeretetből van mellettem, hanem mert nincsen jobb.
Hagyd azt a lányt inkább, az ő védelme érdekében. Ne légy önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!