Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem vékony nő is megérdemli a boldogságot?
Figyelt kérdés
Vajon én is lehetek boldog
Vajon engem is lehet szeretni igy is? Nagyon el vagyok keseredve
2024. máj. 29. 19:59
21/24 anonim 

válasza:

Ha nem segít akkor doki! Vizsgáltasd ki magad.
17-es voltam.
22/24 anonim 

válasza:

Igen. Ha normális és értelmes egy nő, akkor sorban állnak nála a férfiak, bárhogy is néz ki. Onnantól már csak észre kell vennie azokat a férfiakat is, akik nem néznek ki teljesen tökéletesen, és máris válogathat a jobbnál jobb pasik között.
23/24 A kérdező kommentje:
Autoimmun betegsegem van
2024. máj. 30. 07:59
24/24 anonim 

válasza:

3as vagyok. Autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok és szívritmus zavarra szedek gyógyszert.
170cm és 80kg vagyok. Odafigyelek az étkezésre, tornázok és sokat gyalogolok. Futni nem tudok.
Nem másért magamért figyelek oda. Ja és 2 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!