Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó partinak számítasz az ellenkező nem körében?
Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 12:29
12/18 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Nő vagyok, ronda. Ezzel mindent el is mondtam, de azért még tudom fokozni: unalmas, csendes, "magamnak való", antikonyha- és -házitündér.
14/18 anonim 

válasza:

Hmm...Kulsore igen, belsore annyira nem.
Izgalmas szemelyiseg vagyok, de impulziv, hiaba probalok valtozni evek ota.
33N
15/18 anonim 

válasza:

Az voltam, mielőtt megszülettek a gyerekeim, most már kétgyerekes anyukaként kiestem a "pixisből" :D Ha a gyerkőcöket nem nézzük, akkor viszont még mindig jó parti lennék. De minthogy vannak, így nagyon is örülök neki, hogy a férjem még előttük ismert meg (tőle vannak ugye a lányok), mert így ő még mindig úgy gondolja, hogy ő a szerencsésebb. Pedig ha tudná... :D
16/18 anonim 

válasza:

Külsőleg igen, belsőleg nem. A vőlegényem mégis 7 éve töretlenül mellettem van. :)
17/18 anonim 

válasza:

2 gyerekkel nem hiszem:)
Ezt leszámítva nem lenne vészes a helyzet (normális igényes kinézet túlsúly nélkül, stabil munka, középkategóriás kocsi, ingatlan). Vagy nem tudom, mire kell itt gondolni pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!