Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek úgy, hogy elrontja ezt a témát nagyon, hogy az emberek korlátozás nélkül válaszolhatnak az ellenkező nem kérdéseire is?
Lehetne egy ilyen szűrőt beállítani, hogy csak X nemtől kérek választ, tehát csak férfitól vagy nőtől, nyilván csak ha akar az ember. Tudom a nemet csak a beállításokban kell beállítani, de akkor csak egyszer lehessen és a leendő trollok 95%-a lusta lenne második profilt regisztrálni és ki-be lépkedni, hogy más neműnek kiadva magát írhasson.
Pl elég zavaró, amikor menzeszről írnak hülyeségeket férfiak, vagy amikor csajozási tanácsokat okádanak nők sikertelen férfiaknak, de még ezer példát lehetne mondani mindkét oldalról, amikor a kérdezőre szerintem ráférne, hogy csak adott nemtől kérjen és kapjon választ, mert olyan a kérdés, hogy a másik nem tapasztalathiány vagy más nézőpont miatt csak haszontalan szar válaszokat ad 99%-ban.
Nem. Az rontja el, amikor bizonyos kérdezők sarkított, általánosító kérdéseket tesznek fel kizárólag önigazolás céljából, ezért szólítanak meg csak egy csoportot és szűrik ki azt, hogy kitől fogadnak véleményt.
"vagy amikor csajozási tanácsokat okádanak nők sikertelen férfiaknak" - Szerintem ennél sokkal nevetségesebb és idegesítőbb, amikor a rezindens frusztrált, sikertelen nudlik osztogatnak tanácsokat egy olyan témában, amiben semmi tapasztalatuk vagy sikerük. A mai napig nem értem, hogy van egyáltalán bőr a képükön ahhoz, hogy ebbe a kategóriába írkálják a nagy "életigazságokat".
+ olyan kérdésekre, hogy "férfiak, mit adtatok legutóbb a barátnőtöknek karácsonyra" tökéletesen tudok releváns választ írni nőként is, hisz ugyanúgy tudom, mit kaptam a páromtól, mint ahogy ő tudja, hogy mit adott, csak pl ő nincs refisztrálva ide, én meg igen.
Sőt, olyan is volt, hogy egyszerűen az én accountomról ő válaszolt valamire, tehát női accról, de tényleg férfiként.
Szvsz a struccpolitika nem old meg semmit. Igenis kíváncsi vagyok az ellenkező nem véleményére is.
Hülyeségeket ír egy pasi a menzeszről? Szuper! Legalább én megértem, mi okozhat félreértést, mit nem értenek bizonyos férfiak, és talán a válaszoló épp megérti a dolgot a válaszomból.
Ismerkedés témában is a párbeszéd híve vagyok, ne zárjuk már ki a nőket a nőkkel való kommunikációból..
Több oldalt meghallgatva mindig árnyaltabb képet kapunk egy témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!