Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudna örömet okozni neked egy ellenkező nemű személy?
Pl ha mesélek magamról ahhozbérdemben tudna hozzászólni vagy hasznosan.
Lelkileg kielégítő lenne a társasága.
Vagy feltöltene, jobban érezném magam vele mint nélkule, miután vele voltam vidám vagyok szebbnek látom a napokat és az életet is.
Úgy érezném van egy társam vagy sorstársam vagy bajtársam és aki tetszik vonz okos is fel is nézek rá, jókat tud mondani, "betalál" a szavaival, egyutt nevetünk.
Vagy tanít autót vezetni is, vannak ismerosei ha akarnék venni, hogy átnézik nekem hogy ne verjenek át, számithatok rá, vagy amikor magányos vagyok pont akkor hiv fel, kopog rám spontán random, el tudok vele menni bárhova vannak barátai is és többesben is.
Leginkább azzal, hogyha... hogy is mondjam szépen?
Elfogadna és lehetnék mellette olyan amilyen vagyok. A legcsodásabb dolgok egyike, ha őszintén szeretnek és van egy biztos pont az életedben.
3. Vagyok még: Ha kémia is lenne, a szex már csak a hab lenne a tetején az egésznek.
Amire ezek nelkul amiket leirtam igényem nincs. Akivel nem tudok beszélgetni sem egy jót, vagy lenni valahol azzal szexelni sem fogok soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!