Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások hánykor szoktak találkozni?
Fura kérdés, tudom.
Nem keresek kapcsolatot, de időnként előfordul, hogy valakivel mondjuk össze akadunk Tinderen, és benne lennék, hogy talizzunk, aztán történik, ami történik. De sok esetben azért lesz elegem ezekből, mert mindenki annyira későn akar talizni.
Lehet, hogy lustaság vagy nem tudom, de nincs kedvem rendszeresebben még este 8-9-kor nekiállni készülődni meg szőrteleníteni, stb, pláne, ha másnap megyek korán munkába.
Szexelni miért csak este lehet amúgy? Mármint, nekem az lenne általában ideális, hogy mondjuk 6-7 körül talizzunk, vagy én vagyok csak ilyen?
Nő vagyok.
Én 4 órakor is szexelnék veled.
F
Ha en talalom ki a randi idopontjat, mint ferfi akkor egyertelmu hogy olyan idopontot valasztok ami nekem megfelel. Es ha nekem altalaban semmire sincs idom mert az egesz nap egy rohanas, akkor nyilvan nem oda probalom meg bepreselni a randit, hanem egy nyugodtabb idopontban. Sokszor meg este 11-kor is ugy talalkozok valakivel, hogy egy percet nem ultem le azon a napon.
Szerintem ha ezzel gondod van akkor talald ki te a talalkozot es a talalkozo idejet. A masik valoszinuleg tud alkalmazkodni hozza.
A masikra meg annyit, hogy a szex jo ejjel is , nappal is. De ha valasztani kell akkor inkabb az esti orakat valasztanam en is. Azt viszont nehezen kepzelem el, hogy elmondanad valakinek, hogy te nap kozben akarsz szexelni vele es visszairna, hogy bocs de nem, nappal dolgom van 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!