Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a párok milyen gyakran szoktak találkozni átlagban?
Igen, ez eltér mindenkinél, de ismerősöknél mit tapasztaltok (20-30 éves korosztályban)
Onnan jött a kérdés, hogy nekem az előző kapcsolataimban heti volt az átlag, így jött ki időben nekünk, de én eléggé keveseltem, heti 1 az nekem inkább olyan mint mikor a haverokkal összeültök egy sörre, én valami olyasmit szeretnék, hogy amikor csak tudunk és kihozható együtt vagyunk, még ha kicsit is. (Tudom ez mindenkinek más, csak saját igényeimet mondom)
1 hónapja már csak az exem, de az elején sokat jártam hozzá hétköznap, aztán péntek délután - kedd reggel volt a megszokás. Csak ennyit találkoztunk. És nekem már ez is sok volt néha. Én vagyok a nő.
27N 30F
Fél éve vagyunk együtt, 21-22 évesek, mindkettőnknek első kapcsolat.
Minden nap találkozunk, együtt alszunk, rengeteg időt tudunk együtt tölteni, bár ennek nagy része nem közös minőségi idő, hanem egymás mellett tanulás, homeofficeban dolgozás.
Kb együtt élünk, de mégse. (Egy kollégium) Van olyan hétvége, amikor valamelyikünk hazamegy, akkor nem találkozunk
Mikor ez nem így van (pl nyár), akkor ez más volt. Messze laktunk, de nem volt nagyon messze. Volt, hogy valamelyikünk elutazott, akkor 1-1.5 hétig nem találkoztunk, de általában heti 1-2 nap így is összejött. Jellemző volt az, hogy ha találkoztunk, akkor több napig együtt voltunk, utána meg szinte egy hétig nem.
Az igazi összeköltözés egy éven belül aktuális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!