Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Általában a párok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában a párok milyen gyakran szoktak találkozni átlagban?

Figyelt kérdés

Igen, ez eltér mindenkinél, de ismerősöknél mit tapasztaltok (20-30 éves korosztályban)

Onnan jött a kérdés, hogy nekem az előző kapcsolataimban heti volt az átlag, így jött ki időben nekünk, de én eléggé keveseltem, heti 1 az nekem inkább olyan mint mikor a haverokkal összeültök egy sörre, én valami olyasmit szeretnék, hogy amikor csak tudunk és kihozható együtt vagyunk, még ha kicsit is. (Tudom ez mindenkinek más, csak saját igényeimet mondom)

2022. okt. 14. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:

1 hónapja már csak az exem, de az elején sokat jártam hozzá hétköznap, aztán péntek délután - kedd reggel volt a megszokás. Csak ennyit találkoztunk. És nekem már ez is sok volt néha. Én vagyok a nő.

27N 30F

2022. okt. 15. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer alszunk együtt, és általában van plusz egy alkalom, amikor találkozunk. Számomra ez elég kevés, főleg hogy a volt barátommal együtt éltem. Igényelném, hogy közel legyünk egymáshoz, de erre még várnunk kell.
2022. okt. 15. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Fél éve vagyunk együtt, 21-22 évesek, mindkettőnknek első kapcsolat.

Minden nap találkozunk, együtt alszunk, rengeteg időt tudunk együtt tölteni, bár ennek nagy része nem közös minőségi idő, hanem egymás mellett tanulás, homeofficeban dolgozás.

Kb együtt élünk, de mégse. (Egy kollégium) Van olyan hétvége, amikor valamelyikünk hazamegy, akkor nem találkozunk

Mikor ez nem így van (pl nyár), akkor ez más volt. Messze laktunk, de nem volt nagyon messze. Volt, hogy valamelyikünk elutazott, akkor 1-1.5 hétig nem találkoztunk, de általában heti 1-2 nap így is összejött. Jellemző volt az, hogy ha találkoztunk, akkor több napig együtt voltunk, utána meg szinte egy hétig nem.

Az igazi összeköltözés egy éven belül aktuális

2022. okt. 15. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt már több kapcsolatom is, igazából az a jó, ha mindkét fél minél többet akar együtt lenni. Ha valakit szeretsz, erre vágysz. Heti 3-4 minimum kell nekem. Most alakulóban van egy kapcsolatom, 1 hete ismerkedtünk meg és ma lesz az 5. randink. Az előző barátommal 1 hónap alatt jött össze ennyi xd Az nekem szörnyen kevés volt, nem is maradtam vele sokáig együtt. 26N
2022. nov. 13. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!