Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csak szexet akar de bejön neki valamennyire a partner,az általában kb hányszor hívja találkozni a nőt?
Figyelt kérdés
Hány alkalom egy férfinak aki nem akar kapcsolatot viszont szorakozni igen?2022. máj. 1. 22:09
2/10 anonim válasza:
Engem egy szingli kollégám már évek óta hív ilyen célból. Legalább 2 hetente egyszer bepróbálkozik, nem adja fel. Működik felém a kémiája, de én nem hiszek a szexkapcsolatokban, így elutasítom.
4/10 anonim válasza:
Ha csak a szexre hajt, addig találkozik vele, amíg le nem fekszenek egymással, vagy második-harmadik alkalommal annyiban hagyja a dolgot. Ezt nem tudod előre kiszűrni hogy kinek komolyak a szándékai, hacsak nem vagy jó emberismerő.
5/10 anonim válasza:
Egyéni. Nem mindenkinek ugyanolyan a napirendj és a szabadideje. Arról ne is beszéljünk, hogy mikor kanos.
6/10 anonim válasza:
egy ferfi mindig kanos nem?:D ugyhogy sztem amikor csak tud keres az ilyen..szabadidotol is fugg nyilvan,de ha raer heti 5 sztem tuti,2 nap szabit még melobol is adnak,annyi alanyi jogon jar:D akarmirol is van szo
7/10 anonim válasza:
Sok pasitól hallom, ha első második talin nincs csók, már nem erőlteti a dolgot.Akkor biztos csak a szex a fontos.
8/10 anonim válasza:
Max 1 hónap után szerintem a nagy részük feladja.
9/10 anonim válasza:
Azt tudom hogy engem egy no keresett meg igy meg 4 honapja. Csak szexre kellettem neki persze o eloadta hogy komoly kapcsolatot akar. 4 szer fekudtunk le, de fixen massal is lefekudt. Tobb ferfit hulyit. Undorito... En kileptem belole, de hidd el annal rosszabb nincs mikor neked mar erzelmeid vannak te meg csak szexre kellesz
10/10 anonim válasza:
Egy kapcsolathoz azért kellenek a közös élmények és hogy olyan szinten egymásra tudjunk hangolódni, hogy úgy érezzük összepasszolunk. Ha nem csak a szex a lényeg, akkor tudom elképzelni hosszútávon az ilyesmit. Randikat sose szerettem, nem úgy jöttek össze, én azokban bízom, akiket elém sodor az élet. Sokan akarnak manapság alkalmi szexet, ez elég nagy csalódást okoz, ha valaki komolyabbra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!