Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem egy férfi sem ír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem egy férfi sem ír?

Figyelt kérdés

Mindenkitol hallom hogy csomo ferfi ir nekik kozossegi oldalakon ismeretlenul. Tobb ismerosomnek igy lett parkapcsolata. Nos en akarmilyen profilkepet beallithatok senki egy ferfi se ir nekem.

Nem vagyok tini, ne ertsetek felre. Ezek a sztorik 30+ eves noktol vannak.

Nem masabbak mint en de nem tudom hogy csinaljak hogy ennyi ferfit vonzzanak.

Hogy erjem el hogy nekem is irjonak?

2024. máj. 27. 18:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Úgy vannak beállítva a dolgok nálad, hogy idegenek is tudjanak írni?
2024. máj. 27. 18:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen bárki írhat nekem vagy bejelölhet
2024. máj. 27. 18:18
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Én szívesen írok neked :)
2024. máj. 27. 18:20
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sem írtak soha, max nagyon ritkán, pedig fiatal is vagyok és szép is… amikor bezzeg valamelyik akkori párommal tettek ki képet, akkor azért már volt jelentkező.
2024. máj. 27. 18:22
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Lehet nem a legelőnyösebb képet rakod ki magadról, nekem mondjuk eszembe nem jutna így ráírni idegen nőre😬😬
2024. máj. 27. 18:41
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Ja, sok közöttük az angol meg a skót is, nem lehet mindenki ír.
2024. máj. 27. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem sem irnak.

De amugy pont egyik nap volt valami beszelgetes Karpati Rebekaval meg ketto masik csajjal es mindketten mondtak, hogy kb kutya nem ir rajuk max ilyen nagyon gaz csavok, de azok is ritkan. Egyedul arra a Csengere irnak elv sokan(tobbynire hazas emberek), de az a csaj kb vilagszepe. Szoval ertsd szep, stlagos nokre kutya nem ir, max akkor irnak csalados csavok, ha szepsegkiralyno vagy.

2024. máj. 27. 18:56
 8/15 mikeXxX ***** válasza:
15%

Már ne is haragudj de ez csak úgy lehetséges ha szarul nézel ki! Engem férfiként is jelölgetnek folyamatosan na persze itt a legtöbb kamu profil az már másik kérdés 🤣!

Pedig még csak nem is szép maximum dekoratív nőket is folyamat látom hogy különböző üzeneteket kapnak. Nem látsz magadban semmi hibát sem? Smink szemöldök felfújt száj bibircsók csálé fogak gagyi öltözködés rengeteg hiba lehetséges de látatlanba senki sem tud mondani okosat neked.

2024. máj. 27. 18:56
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Normális ember nem írogat rá random nőkre. Amúgysem kap választ.
2024. máj. 27. 19:17
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

9.

"Csak a hülye nézi meg ezt a műsort! (...) Különben is, láttam már."

2024. máj. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!