Hogy folytatnátok azt hogy "Te vagy nekem. "?
Figyelt kérdés
Nekem eddig ezek vannak:
a hab a tortán
pont az i-n
sajt a makarónin
fény az éjszakában
nap az égen
eső a szárazságban
a szívem dobbanása
Tudtok még valami frappánsat? Évfordulós ajándékhoz kell pár ilyen.
2014. júl. 29. 19:15
1/9 anonim válasza:
- borsó a héjában
- nokedli a kacsának
4/9 anonim válasza:
a koporsó
rémálom
mindenem
vágyam
első kettő vicc volt :)
5/9 anonim válasza:
Csillag az égen, én inkább azt mondtam volna fény a sötétben/sötétségben, élet a halálban, virág a gazok közt, raffaelló a mercik közt!!! :D
6/9 anonim válasza:
A "pont az i-n"-t szerintem inkább hanyagold. Az negatív értelmű, olyan, mint az utolsó csepp a pohárban.
Amúgy még pár ötlet:
életem sója
leggyönyörűbb csillag az égen
De a legjobbak szerintem azok közül, amiket írtál, ezek: sajt a makarónin, szívem dobbanása. :)
7/9 anonim válasza:
Nekrofil sajtom
homok a parton
tű a szénakazalban
jégvirág az ablakon
fény a sötétségben
madár a felhők közt
8/9 anonim válasza:
rozsam a kertben,fenye a szememnek,dallam az esti szello vandoranak,enek a hajnalt hozo napsugarnak, zold fa a kopar pusztan,feny az elveszett leleknek,szikrazo tuz az esoben..most igy ennyi jutott eszembe
9/9 anonim válasza:
Te vagy nekem a legszebb tündérmese! :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!