Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfogadni, feldolgozni, hogy soha nem kellettem a nőknek?
És már valószínűleg, mivel elindultam lefele a lejtőn, nem is fogok.
Voltak rövidebb kapcsolataim, de soha nem kaptam igazán szeretetet, nem voltam fontos, ha találtak egy fokkal jobbat már ott is hagytak.
Mindenkinek pontosan olyan az élete, mint amilyen a hitrendszere.
- meg tudom csinálni vs. áááá, nekem ez nem fog menni
- vannak céljaim vs. nincs értelme semminek
- megemelem a s*ggem és teszek magamért vs. punnyadok és panaszkodom
Szerinted a saját életedért ki a felelős?
Ne bssz már ki velem, 48 évesen, családos házas férfi létemre tele vagyok célokkal, heti 3X járok terembe, több diplomával vezető beosztásban, jó keresettel még mindig kinézek magamnak érdekes tanfolyamokat, adok a külsőmre. A feleségem is látja rajtam, képzeld ő is céltudatos, ő is foglalkozik magával minden téren, testileg, szellemileg. Hova van az leírva hogy az ember élete 30 éves koráig tart?
Ki vagy mi vagy te? Hogy jellemeznéd önmagad? Ha te találkoznál önmagaddal, akkor hogy vélekednél magadról? Negatívan?
Nos, akkor meg is van a kórképed, hajrá, tegyél önmagadért. Minden amit mentségedre felhozol, az csak nettó kifogás! Ezekkel nyugtatod magad. Megteheted, de akkor ismerd be hogy egy lúzer vagy, egy megrekedt senki. Ne is akarj nőt, ugyanis mire?
Én meg rengetegnek kellek de nekem nem kell senki
Az sem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!