Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek imponáló hogyha otthon mindent meg tudok csinálni?
"Interneten muszáj valamit irni ami én vagyok, különben mi alapján kelteném fel valaki érdeklődését"
Hát pont ezzel elég érdekes. Ez annyira kicsi és mellékes része a személyiségnek, hogy ha társkeresőn olvasnám, lapoznék, hogy okééé. Mi lenne, ha azzal keresnék kapcsolatot, hogy itthon hajtom fel a nadrág szárát, nem viszem varrónőhöz. Teljesen irreleváns.
Ok téged nem érdekel de lehet hogy más nők figyelmét felkeltené. De nem vagyok regisztrálva társkeresőre és nem is fogok szerintem. A valódi személyiséget csak akkor tapasztalod meg ha valós időt töltesz a másik emberrel, addig lehet irni bármilyen rizsát ami jól hangzik egy adatlapra.
Tudom hogy csak példának hoztad fel de felénk a varrónő is kihaló félben lévő szakma ha otthon ilyesmiket megtudsz csinálni az nálam jó pont.
44, nem flörtöltem veled, nem tudom, hogy úgy jött-e le.
Azt próbálom mondani, hogy attól függetlenül, hogy valami pozitív v negatív tulajdonság, sokat mond el rólad az, hogy miért pont azt a tulajdonságot emeled ki.
Ha azt mondod, szeretsz túrázni, vagy otthon olvasni, már többet elmond rólad mint az, hogy ha valami elromlik, meg tudod szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!