Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek imponáló hogyha otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek imponáló hogyha otthon mindent meg tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Kőműves munka, burkolás, festés, hegesztés, ács-asztalos munka. Már semmihez sem kell szakembert hívnom, szerszámaim is vannak. A szakmám villamosipari így beleértve azt is. Mellette sportolok is, próbálok adni magamra. 35 éves vagyok.

2024. máj. 26. 14:14
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol, és éltél már-e együtt valakivel.
2024. máj. 26. 17:58
 32/50 A kérdező kommentje:
30. na ezért kezdtem el magamnak, még úgy is olcsóbban jöttem ki hogy megvettem a sigma csempevágót, mindent a lapszintező ékkel csináltam, P9 ragasztóval, már amiket itt felsoroltam több mint egy átlag havi kereset akkor még hol lett volna egy profi burkoló bére
2024. máj. 26. 18:13
 33/50 A kérdező kommentje:

31.

-automatizálási technikus vagyok (nem mérnök)

-éltem már együtt valakivel

2024. máj. 26. 18:15
 34/50 anonim ***** válasza:
És neki ez imponált?
2024. máj. 26. 18:16
 35/50 A kérdező kommentje:
Persze, csak más céljaink voltak az életben.
2024. máj. 26. 18:20
 36/50 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező, ez olyan, mintha egy nő zseniálisan tudna főzni.

Értelemszerűen mindenki pozitívan értékelné ezt a tulajdonságát, sőt egyes emberek számára akár a vonzalomhoz is hozzájárulhat, de attól még nem ezen áll vagy bukik a dolog.

Tök jó, ha ügyes vagy a ház körüli munkákban, a leendő párod biztos nagyon fogja értékelni. De nem emaitt lesz a párod.

2024. máj. 26. 18:21
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
És neked ez a bütykölgetés akkora százaléka a személyiségednek, hogy úgy érzed, ebbe beleszeretnének a nők?
2024. máj. 26. 18:22
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Az "imponáló" talán túlzás, de nyilván jó pont, ha az ember sok mindenhez ért. Bár bennem amúgy felmerülnek kérdések, mert pl lehet valaki "ezermester" típus, de mellette amolyan Pató Pál urasan is ráérős, aztán hiába tudná a kedves férfiember is megszerelni az adott dolgot, ha arra heteket/hónapokat/éveket várhatok, mert neki éppen nincs kedve, jobb dolga akad, mittudomén, akkor inkább hívom a szakembert. Viszont ha ezen meg felháborodik, merthogy "ezt én is megcsinálom", akkor meg az inkább negatív, mert bammeg, akkor csináld :D

Egyébiránt meg én is inkább azt tartom fontosnak, hogy ne az ötévente egyszer felmerülő problémákat tudja megoldani, hanem a mindennapos feladatokban vegyen részt aktívan. Ettől még persze tök jó, ha ért mindenféléhez, de azért lássuk be, viszonylag ritkán kell újra térkövezni az előkertet meg mosógépet szerelni, szóval inkább a wc-pucoláshoz és az ebédfőzéshez értsen inkább, az hangyányit fontosabb feladat.

2024. máj. 26. 18:23
 39/50 A kérdező kommentje:
Élőben nincs rámirva hogy mit szeretek, bár a fizikai munka néha meglátszik, például tegnap is kint dolgoztam a napon, néha vannak sérülések, kisebb dolgok, még sportolásra is marad időm. Interneten muszáj valamit irni ami én vagyok, különben mi alapján kelteném fel valaki érdeklődését, akit zavar hogy otthon elvégzek szakmunkákat az ne velem foglalkozzon. Nem ez az életem, tegnap délután spontán elautóztam Egerbe, voltam már többször, de tetszik a belváros, beültem enni, aztán jött a vihar de nagyon kellemes idő volt, vissza felé jó volt a Mátrában autózni, kár hogy nem volt velem senki.
2024. máj. 26. 18:38
 40/50 A kérdező kommentje:
38. már irtam hogy főzök-mosok-takaritok magamra, egy komplett menüt leirtam hogy mit kotyvasztottam
2024. máj. 26. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!