Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek imponáló hogyha otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek imponáló hogyha otthon mindent meg tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Kőműves munka, burkolás, festés, hegesztés, ács-asztalos munka. Már semmihez sem kell szakembert hívnom, szerszámaim is vannak. A szakmám villamosipari így beleértve azt is. Mellette sportolok is, próbálok adni magamra. 35 éves vagyok.

2024. máj. 26. 14:14
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Ma göngyölt csirkemellet sütöttem, kétféle ízesítésűt, mellé rizst főztem, sajnos nem lett olyan pergős most valamiért szerintem kell vennem másik edényt pedig mindent úgy csináltam ahogy szoktam. Ha húst csinálok például a húsléből szoktam levest is csinálni sok zöldséggel.

Az édességek és a sütemények nem mennek még annyira. Szeretnék megtanulni tésztát gyúrni is itthon. Úgyhogy vannak hiányosságaim.

2024. máj. 26. 15:11
 12/50 A kérdező kommentje:
9 szereltem már mosógépet is meg itthon de olyan ideg volt bennem közben hogy a koreai mérnök édesanyjával csináltam volna inkább valamit
2024. máj. 26. 15:14
 13/50 anonim ***** válasza:
56%
12# Na ez viszont nekem baromi kiábrándító pl. Utálom az idegbeteg embereket.
2024. máj. 26. 15:19
 14/50 A kérdező kommentje:

Te nem szoktál ideges lenni?

Ha ideges vagyok nem csapkodok, csak magamban dühöngök, egyre ritkább mióta sok időt töltök a szabadban azt vettem észre. Ne mond hogy mindig te vagy a megtestesült Buddha. Amúgy utólag nyilván úgy vagyok vele hogy ez legyen a legnagyobb problémám.

2024. máj. 26. 15:24
 15/50 anonim ***** válasza:
74%

13

Nekem tök mindegy, hogy ki és mit tud megszerelni, de hagyjuk már, hogy ember semmin sem húzhatja fel magát. Én meg az ilyen álszent seggfejeket utálom...

2024. máj. 26. 15:28
 16/50 A kérdező kommentje:
Persze ha valami nem jön össze és ideges vagyok akkor nem egy másik személyen vezetem le. Megértem őt is mert valószínűleg volt egy idegbeteg az életében aki rajta vezette le a dühét.
2024. máj. 26. 15:32
 17/50 anonim ***** válasza:
65%
Nem vezette le senki rajtam a dühét, épp ez az, hogy nem ilyen dühöngős környezetben nőttem fel, szóval ez nekem furcsa, szerintem aki könnyen kiborul, annak más elfojtott problémái vannak, amik miatt alapból idegesebb és bármi lehet az utolsó csepp, jelen esetben egy kis gebasz a szerelés közben, mert azt nem tudom elképzelni, hogy felidegesítse magát valaki azon, hogy nem javul meg pikkpakk a mosógép. Nekem ilyen dolgok nem érik el az ingerküszöböm, azt meg nem szeretem, ha valaki elfojtja a gondjait ahelyett, hogy megoldja őket.
2024. máj. 26. 15:47
 18/50 anonim ***** válasza:
67%
Aki egy kis bazdmegoláson problémázik, az szintén elnyomhat egy csomó mindent... Jelen esetben a gyerekkori traumákat.
2024. máj. 26. 15:49
 19/50 A kérdező kommentje:
17. Ok értem, valószínűleg más világ vagyunk elfogadás tekintetében is. Talán a túl kevés információból az lett leszűrve hogy elfojtott idegbeteg vagyok, közben élvezem a madár csicsergést az udvaron az élő tető alatt amit építettem. De nem sok hiányzik hogy átmenjek láncfűrésszel a szomszédhoz aki most állt neki benzines géppel füvet nyírni...
2024. máj. 26. 15:56
 20/50 A kérdező kommentje:

elő tető*

szét verem már ezt a telefont is az auto correct-el együtt

2024. máj. 26. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!