Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert baj ha en senkire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj ha en senkire nem vagyom?

Figyelt kérdés
Elmultam 24 eves es ott tartok hogy nincs szuksegem senkire sem. Mozgasserult vagyok igy alapbol nehezen indulok, de mar belesz@rok az egeszbe. Tobben is mondtak nekem, hogy nem jo igy gondolkodni meghogy jo ha van valaki. Hat a mai lanyok nagyresze (tisztelet a kivetelnek) egy penzehes szuka akit csak a javak erdekelnek. Sajnalom, hogy en nem kerek ebbol. Megertem azokat az embereket akik nem akarnak not maguknak, mert valljuk be a penzen vett szeretet nem olyan.
2024. máj. 26. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
10-es én itthon hegesztek vettem a héten egy inverteres gépet, azt próbálgatom kéne a kaput meg az autót is hegesztgetni, reggel edzettem, macskával foglalkoztam, kaját is csinálok majd később, közben nő gyűlölködöm itt egy kicsit
2024. máj. 26. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
Most is van egy valamire való rondának is nője...
2024. máj. 26. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!