Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj ha en senkire nem vagyom?
Figyelt kérdés
Elmultam 24 eves es ott tartok hogy nincs szuksegem senkire sem. Mozgasserult vagyok igy alapbol nehezen indulok, de mar belesz@rok az egeszbe. Tobben is mondtak nekem, hogy nem jo igy gondolkodni meghogy jo ha van valaki. Hat a mai lanyok nagyresze (tisztelet a kivetelnek) egy penzehes szuka akit csak a javak erdekelnek. Sajnalom, hogy en nem kerek ebbol. Megertem azokat az embereket akik nem akarnak not maguknak, mert valljuk be a penzen vett szeretet nem olyan.2024. máj. 26. 10:51
1/12 anonim válasza:
Nemcsak hogy pénzéhesek de felszinesek és megközelithetlenek. Az internet nagyon magasra emelte a nők egóját, de lesz ennek böjtje. Ott tartunk hogy csak köszönsz egy nőnek, annyit mondsz hogy "Szia" és már megvan sértődve hogy nyomulsz...
2/12 A kérdező kommentje:
Pontosan. Mint valami istenno ugy gondoljak magukat. Azert merr p@nci van a labuk kozt. Valoban meglesz, mert egyre tobben latjak ezt at amit enis
2024. máj. 26. 11:15
4/12 anonim válasza:
Amúgy a nők is csak áldozatok ebben, azok a férfiak tehetnek róla akik kiéhezve rámásznak minden nőre, össze vissza lájkolgatnak minden képet, elárasszák a nőket a talpnyaló kommentekkel és még sorolhatnám. Őket hívjuk Simp-nek, ők az igazi bűnösök, maguk és mások alatt vágják ki a fát.
5/12 anonim válasza:
Keress hasonlóan mozgássérült nőt...
6/12 A kérdező kommentje:
Aha persze. Szoval a faszik tehetnek arrol, hogy a mai huszoneves lanyok gyakorlatilag csak a penzre mennek a 30 evesek meg a toluk fiatalabbat kisfiunak tartjak es tarsai. Ugyan mar. Regebben a rondanak is volt noje es lehetett normalis kapcsolatot kialakitani. Ma mar nem lehet
2024. máj. 26. 11:44
7/12 anonim válasza:
Nem baj, nem csodálkozom rajta, hisz milyen már a társadalom felhozatala...
8/12 anonim válasza:
Azért mert a net-en a sok balfék "férfi" pumpálta az egekbe a nők egóját. Régen mivelhogy nem volt net vagy a közelmúltban még nem volt annyira kifejlődve ez nem volt ekkora probléma mint jelenleg. Persze ha egyre több férfi ébred fel akkor nehéz időszak jön a nőknek. Amúgy nem csak a net-en de élőben sem szabadna akkora figyelmet szentelni a nőknek. Én példaul azt csinálom ha nőket látok/ jönnek velem szemben direkt elfordítom a tekintetem, látványosan másféle nézek vagy úgy teszek mintha ha ott sem lenne, ez nagyon rosszul tud esni az egójuknak, mert azért egész jól kinéző férfit faragtam magamból. Sok ilyen apró dolog van még, de az biztos hogy aki bámul, talpnyaló módon viselkedik azzal úgy is fognak bánni.
9/12 anonim válasza:
Ezek szerint nagyon is vágysz nőre, szexre, csak nem jön össze, ezért átment az egész nőgyűlöletbe.
Egyáltalán nem baj, ha ilyen ember nem keres párt. De azt kétlem, hogy bárki is csesztetne, hogy de igenis, de legyen. Max anyád viszket az unokára. De rajtad kívül senkit sem érdekel, hogy van-e csajod. Miért hiszed, hogy a sarki boltost vagy a mezőkovácsi nyugdíjas nénit ez érdekli? Senki le se...
10/12 anonim válasza:
Ma nagyon aktívak a nőgyulolok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!