Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szempontból olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból olyan férfiak akik vonzóak de nincs autójuk, ezt hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Nem sok ilyet láttam de pár ilyen férfit ismerek akiket a nők láthatóan vonzónak tartanak, kedvelnek, keresik a társaságát, flörtölnek vele, szexelnek, párkapcsolatba is belemennek.

2024. máj. 26. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Én pl pont lszarom van e autója vagy sem.szegeny családból jöttem,megszoktam a cipekedést, másrészt pl Budapesten belül kb feleslegesnek is tartom. Harmadrészt nem az autóba kéne beleszeretni
2024. máj. 26. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Budapesten tényleg csak egy nyűg az autó. Amúgy ezen kivül mindenhol elvárják hogy legyen /az hogy nekik egy biciklijük sincs az nem fontos/
2024. máj. 26. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Van motorom, autom...sztm alap egy jogsi meg valamilyen kocsi. Mégis volt olyan párom akinek nem volt 🤷🏻‍♀️.
2024. máj. 26. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Van saját autóm, nem érdekel, hogy a férfinak van-e.
2024. máj. 26. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg két autóm van, én nyertem. Csak ez nem verseny, ahogy a nők azt gondolják.
2024. máj. 26. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert sok szórakozó helyeken a kutyát sem érdekli kinek van kocsija.. részegen nem vezet a normális ember!
2024. máj. 26. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!