Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha hiába van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha hiába van párom, még se érdekel semmi?

Figyelt kérdés

Valahogy elvesztettem az érdeklődésemet úgy minden iránt, ami eddig érdekelt. A barátom pl. mindig kritizálja azokat a filmeket, amiket én szeretnék vele megnézni. Nem 1-et talál szarnak, hanem az összeset. Így már nem is ajánlok semmit.

Meglátja mit olvasok, vagy milyen videókat nézek, szerinte mind hülyeség. Nem hallgathatok olyan zenét, amit én akarok, mert rögtön elkapcsolja. Régebben volt olyan, hogy szerettem játszani az xbox-szal, már az sem érdekel.

Már oda jutottam, hogy semmi nem érdekel.

2024. máj. 25. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyen barát nem barát, nem hagy élni, és még cikizi is, amit te szeretsz/szeretnél.
2024. máj. 25. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Talán jobban kellett volna párt választanod? Nem tudom, csak kérdezem!

Normális pasik tucatjai állnának érted sorba, de neked az kellett, aki semmibe vesz, és ez nem tűnt fel az ismerkedés alatt... ki a hülye, én vagy te.

2024. máj. 25. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Tanácsot kért, nem oltásokat.

A barátod tulsagosan elengedte magát a kapcsolatban, amit ha sokáig megengedsz neki akkor a vegen te leszel az aki kidobja. Miutan evekig mérgezi a kapcsolatot.

De ez nem azt jelenti , hogy nem szeret . Az ilyen ferfiak nagyon szeretetteljesek tudnak lenni, de eszukbe kell jutatni, hogy nem feltetel nelkul vagy vele , hanem igenis tennie kell erte es a legfontosabb dolog, az az, hogy a tudtára kell adnod, hogy ezt fejezze be nagyon gyorsan. Vannak dolgok amikben a baratnoje nem lesz tokeletes, de igy kell elfogadnia .

Ha nem akarsz szakitani akkor szerintem ez az egyetlen jarhato ut . Nameg az hogy a boldogsagot nem a baratodtol varod hanem megtanulsz boldog lenni es ne az erdekeljen hogy mas mit gondol rola. De ha ez megvan es csak a a viselkedesevel van a probléma akkor csak a beszelgetes fogja helyretenni.

2024. máj. 25. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez már volt nem?

Hagyd itt, nem szeret téged.

2024. máj. 25. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindig van egy ilyen :D

Kene egy AI , hogy osszegezze a kerdeseket .

2024. máj. 25. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolom élvezed, hogy a barátod leolt mindent amit csinálsz. Mazoista vagy?
2024. máj. 26. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Most mindjárt jön az összes incel, hogy miért nem velük vagy.
2024. máj. 26. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagytok egymáshoz valók. Viszont gondolom jó az ágyban... Hosszú távon ez nem lesz elég.
2024. máj. 26. 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan jön az asszociáció? Az, hogy mi érdekel és mi nem, egyáltalán nem attól függ, hogy van-e párod. Mintha azt mondanád, hogy hiába vettél reggel tejet a boltban, mégsem nyertél a lottón.
2024. máj. 26. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!