Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha nem nagyon akarja elhinni egy srác, hogy engem tényleg érdekel?
Figyelt kérdés
Ti voltatok már így,hogy nem hittétek?Mi ennek az oka és mit tegyek?2013. ápr. 10. 22:38
1/8 anonim válasza:
Rondának tartja magát a srác.Sikertelen a csajokkal szemben ezért ennyire hihetetlen ez neki.Szerintem startolj rá,mert ő biztosan nem fog lépni
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Voltak barátnői.Én elmondtam már mi van,de nem hiszi.
2013. ápr. 10. 22:43
5/8 anonim válasza:
Attól még lehet önbizalomhiányos
6/8 A kérdező kommentje:
De mit kezdjek vele?
2013. ápr. 10. 22:52
8/8 anonim válasza:
Vannak emberek akik önbizalomhiányosak és hiába hajtogatod, hogy téged érdekel ez nem segít rajta. A bizalom nem máról holnapra alakul ki az önbizalom hiányos embereknél. Idő kell neki. Beszélgessetek sokat, találkozzatok egyre többet, aztán idővel kifog alakulni a bizalom és majd tudni fog hinni neked, ha megismer és megbízik benned. Idő kell hozzá semmi más, esetleg egy kis türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!