Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vallás mennyire befolyásolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vallás mennyire befolyásolja a párkeresést ?

Figyelt kérdés
Szerinted mennyire nehéz összejönni más vallásba tartozó emberrel mondjuk egy muzulmán pasival vagy nővel , vagy zsidó vallásúval
2024. máj. 25. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10 vok.

Válást olvastam elsőre, nem vallást bocs.

2024. jún. 23. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Zsidóval, muzulmánnal nem lennék. Kereszténnyel is csak akkor ha nem viszi túlzásba.
2024. jún. 23. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:
A hit oldaláról közelíteném meg a kérdést, ezzel minden ember rendelkezik. Óvakodnék a szélsőségektől, de előnyös ha kompromisszumokat kötünk. Az élet túl rövid a fanatizmushoz.
2024. jún. 23. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Gyakorló, hitét komolyan vevő katolikus vagyok, a férjem is az. Egyébként külföldi, másik kontinensről származik, de ez olyan összekötő kapocs számunkra, amire tudtunk építeni.

Volt régen pár randim egy nem hívővel is, de amikor rá akart venni, hogy ne járjak misére, hamar abbahagytam a vele való randizást.

2024. jún. 23. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
10 Lehet hogy megsajnáltak mert 5 napos ruhában karikás szemekkel merengtél a semmibe, hogy miért csalt meg a nő, de te most kidobtad hurrá. Vagy miért voltál 100-szor népszerűbb mint az átlag elvált pasi?
2024. jún. 23. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
9 Nem is, nagyon sok hívő válasz van a gyakorin mindenhol. Nem is értem ezt hogy "itt", ez nem egy gittegylet 20 taggal hanem nagyon sok ember írogat változó összetétellel, mert kb az összes többi fórumot kinyírták, a cikkek alatti kommentelést is, csak a face névvel és arccal béna beszólogatós csoportjai vannak már meg ilyen redditek, de ott meg mindenki azt hiszi rögtön elit lett mert oda írogat.
2024. jún. 23. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Furcsa dolog ez a vallás meg a hiedelem .

Exem templomba járt , de mégsem volt tisztességes ember.

Amikor meg ráolvastam hogy tudom hogy mindenkit csak k.rogat, szégyellhetné a fejét a hazudozásai miatt, azt mondta hogy majd az isten eldönti hogy ő milyen ember, ki vagyok én ehhez.

Hát egy újabb átb.szott nő bmeg!

Pedig azt gondolná bárki hogy hát vallásos iskolában tanít, templomba jár minden vasárnap , akkor biztosan becsületes.

A legaljasabb akit valaha ismertem, de végül én hagytam el, mert ő addig használt volna ki ameddig engedem.

2024. jún. 24. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
17 Én is sok ilyet láttam, nagy vallásos, vagy spiri, vagy mindkettő, aztán ezzel szedte össze a nőket, mert azt hiszik rendesebb, közbe semennyire se rendesebb, sőt.
2024. jún. 25. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!