Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallás mennyire befolyásolja a párkeresést ?
10 vok.
Válást olvastam elsőre, nem vallást bocs.
Gyakorló, hitét komolyan vevő katolikus vagyok, a férjem is az. Egyébként külföldi, másik kontinensről származik, de ez olyan összekötő kapocs számunkra, amire tudtunk építeni.
Volt régen pár randim egy nem hívővel is, de amikor rá akart venni, hogy ne járjak misére, hamar abbahagytam a vele való randizást.
Furcsa dolog ez a vallás meg a hiedelem .
Exem templomba járt , de mégsem volt tisztességes ember.
Amikor meg ráolvastam hogy tudom hogy mindenkit csak k.rogat, szégyellhetné a fejét a hazudozásai miatt, azt mondta hogy majd az isten eldönti hogy ő milyen ember, ki vagyok én ehhez.
Hát egy újabb átb.szott nő bmeg!
Pedig azt gondolná bárki hogy hát vallásos iskolában tanít, templomba jár minden vasárnap , akkor biztosan becsületes.
A legaljasabb akit valaha ismertem, de végül én hagytam el, mert ő addig használt volna ki ameddig engedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!