Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja egy férfit, ha az anyukájával beszélek?
Nem olyan régen költöztem egy új lakásba. Nagyon jó kapcsolatom lett a szomszédasszonnyal, akinek van egy velem egy korú fia.
A mai nap beszélgettem az anyukájával, ott volt a fia is, az pedig minduntalan sürgette az anyukáját, hogy menjenek már végre haza. Nem mintha ő egyedül nem tudott volna hazamenni...nem tudom ezt a viselkedést hová lenni.
Vagy ennyire utálhat a szomszéd srác, hogy így adja a tudtomra?
Bocsánat, nem találtam a kérdésemnek jobb kategóriát.
Szerintem csak parázik, hogy az anyja olyat mondd neki, ami őt kellemetlen helyzetbe hozhatja.
Egyébként gáz, utoljára 6 évesen sürgettem anyámat, ha valakivel megállt beszélgetni.
Én is kínlódom amikor a szomszédok nem hagynak menni hanem rákezdenek olyanokra, hogy a lépcsőházi virágok megtárgyalása meg minden hasonló életbevágó fontos egetrengető dolgaik.
Smén simán kozbeszólok, hogy mennék, viszlát, de ha velem van más aki meg inkabb marad és hallgatja, hát az úgy sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!