Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha jól ki jövök a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól ki jövök a barátom anyukájával mennyire befolyásolja a mi kapcsolatunkat Jobb lehet tőle?

Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem szeretem párom apukáját, élettársával el vagyok, de mivel értelmi szintük és érzelmi intelligenciájuk a béka s..gge alatt van, a tiszteletet megadom, de a három lépés távolság az meg van. Párommal mégis 6 éve együtt vagyunk. Ez nem befolyásolja kettőnk kapcsolatát.
2019. máj. 31. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Ohh értem 🙂
2019. máj. 31. 10:46
 3/5 lilla64 ***** válasza:
100%
Az nem baj,ha jól kijősz vele,csak ne hagyd a fejedre nőni,mert az megárthat a kapcsolatotoknak.Volt már ilyen.
2019. máj. 31. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
A jó viszony sokszor arra felé billen , hogy egy idő után már parancsolgatni fog neked is az az anyuka. Légy résen !
2019. máj. 31. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ a párodnak milyen kapcsolata van az anyukájával. Engem párom valószínűleg kihajított volna ha bármiben is egyet értek anyósommal meg puszipajtások leszünk mert teljesen álomvilágban él és nagyon rosszul gondolkodik kb mindenről.

Nyilván ettől függetlenül elcseverésztünk meg nem köptük szembe egymást, de ennyi bőven elég volt. Nem hiszem, hogy jóban tudsz lenni olyannal akivel semmiben nem értetek egyet. Ha meg sok dologban egyet értetek, de a párod egyáltalán nem tolerálja az édesanyja gondolkodásmódját az rád se vet túl jó fényt a szemében.

2019. máj. 31. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!