Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen testalkat nagyon taszító a nőknek?
Edzhetsz kicsit, de sztm teljesen jó.
N
Szerintem annyira azért nem vagyok túlsúlyos, ha akarnám simán le tudnám adni 1-2 hónap alatt. Eddig inkább a túlzott vékonysággal volt a bajom, sokáig csak 75-80 kg voltam ehhez a magassághoz.
A felsőtestemmel amúgy elégedett voltam vékonyan, a lábaim voltak pálcika vastagságúak. Főleg lábra edzettem, hogy egy átlag vastagságot elérjek, a hasamra rakódott kilók "járulékos veszteség".
Az pedig hogy oda hízok, szerintem genetika, a családom férfi tagjai erősen hasra híznak. Felsőtestem valóban nem szőrös; pontosabban a mellkasomon nem nő, hasamról le szoktam vágni ha már dús. Ennek nem tudom mi az oka, testvéremnek se nő ott, lehet ez is genetika.
Amúgy vékonyan (kb 75 kiló) így nézett ki a felsőtestem, ez egy 3 éves kép:
De a lábaim a jelenlegi állapotnál is sokkal vékonyabbak voltak.
Kérdező, nincsen semmi endokrinologiai bajod, nem tudom, miért mond ilyet a felettem kommentelő. Valószínűleg nem látott meg bal igen ösztrogén problémás férfi mellkast. Az nagyon nem így néz ki.
Teljesen jó az alkatod, a régebbi képed nekem kb az ideál test zsír százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!