Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen testalkat nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen testalkat nagyon taszító a nőknek?

Figyelt kérdés
Igyekszem odafigyelni az alakomra, de egyre többet eszek és a hasamra, csípőmre rakódik a zsír, ami miatt alul is elég széles lettem. Most vagyok 90 kg 190 cm magassághoz, ami nem hangzik soknak, de zsíros vagyok és tartásom is rossz. Így néz ki a felsőtestem: [link] Ez még belefér a nőknek vagy fogyni, izmosodni kellene? Régebben nagyon vékony voltam, akkor nem volt gond.
2024. máj. 24. 20:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
65%

Edzhetsz kicsit, de sztm teljesen jó.

N

2024. máj. 25. 03:17
 22/41 anonim ***** válasza:
20%
Mintha ösztrogén túltengésed lenne cshöcshi.
2024. máj. 25. 05:56
 23/41 A kérdező kommentje:

Szerintem annyira azért nem vagyok túlsúlyos, ha akarnám simán le tudnám adni 1-2 hónap alatt. Eddig inkább a túlzott vékonysággal volt a bajom, sokáig csak 75-80 kg voltam ehhez a magassághoz.

A felsőtestemmel amúgy elégedett voltam vékonyan, a lábaim voltak pálcika vastagságúak. Főleg lábra edzettem, hogy egy átlag vastagságot elérjek, a hasamra rakódott kilók "járulékos veszteség".

Az pedig hogy oda hízok, szerintem genetika, a családom férfi tagjai erősen hasra híznak. Felsőtestem valóban nem szőrös; pontosabban a mellkasomon nem nő, hasamról le szoktam vágni ha már dús. Ennek nem tudom mi az oka, testvéremnek se nő ott, lehet ez is genetika.

2024. máj. 25. 07:03
 24/41 A kérdező kommentje:

Amúgy vékonyan (kb 75 kiló) így nézett ki a felsőtestem, ez egy 3 éves kép:

[link]

De a lábaim a jelenlegi állapotnál is sokkal vékonyabbak voltak.

2024. máj. 25. 07:10
 25/41 anonim ***** válasza:
24%
Így már egyértelműen hormon bajod van.
2024. máj. 25. 07:53
 26/41 A kérdező kommentje:
Miért lenne az? Nyilván ha célzottan sokat eszik az ember, akkor hízni fog. Vagy mire gondolsz?
2024. máj. 25. 08:03
 27/41 anonim ***** válasza:
44%
Mellbimbó és környéke.. tipik ösztrogénes zsírosodás. Engem nem zavar én mást látok a tükörben.
2024. máj. 25. 08:08
 28/41 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, nincsen semmi endokrinologiai bajod, nem tudom, miért mond ilyet a felettem kommentelő. Valószínűleg nem látott meg bal igen ösztrogén problémás férfi mellkast. Az nagyon nem így néz ki.

Teljesen jó az alkatod, a régebbi képed nekem kb az ideál test zsír százalék.

2024. máj. 25. 08:17
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
A régebbi képen jobban nézel ki
2024. máj. 25. 08:19
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
az a nő, aki a kinézetre hajt annyit is ér
2024. máj. 25. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!