Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 36 éves nő lennél, viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 éves nő lennél, viszonyt kezdenél-e egy 25 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 13:50
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Egyébként ennek a -nevezzük akkor férfinak- nincs diplomája, de nem is számít. Ettől függetlenül értelmes, intelligens, nagyon jókat tudok vele beszélgetni és nagyon jól érzem magam a társaságában. És valóban nincs lényegében sok mindene, de mint mondtam, nem kapcsolatot szeretnék vele, és főleg nem komolyat. Teljesen lényegtelen milyen végzettsége van, vagy hogy mit ért el. Egyébként szorgalmas, keményen dolgozó, magát tartja el. Szóval én becsülöm őt.
2024. máj. 23. 16:04
 32/46 anonim ***** válasza:
46%
Majd kiábrándulsz ha az első 2 percben eldurran a pisztoly 🤣 Aztán úgy marad és életre se kel.
2024. máj. 23. 18:27
 33/46 anonim ***** válasza:
32%
Nem, undorodnék magamtól, lehet hülye vagyok a többség szemében, de akkor se lenne hozzá gyomrom.
2024. máj. 23. 18:36
 34/46 A kérdező kommentje:

Valahogy én is ettől félek, hogy nem tudnék magammal elszámolni.

Mert belegondolva a fiatal pipikre vadászó középkorú pasasokra is szánalommal nézek. Egy nőnél meg talán még szánalmasabb. Csak valahol meg ott van bennem, hogy az egész eddigi életemet gyakorlatilag egy férfira áldoztam, nem tapasztaltam semmi mást. És bár a férjemet szerettem, de ilyen jóképű, sportos testű soha nem volt. Talán esélyem sem lesz újra, hogy közelebb kerüljek valakihez, aki ennyire vonzó.

De igen, valószínűleg megbánnám.

2024. máj. 23. 19:06
 35/46 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, csak ne a munkahelyről szexelj fiatal sportos pasival mert annak nem lesz jó vége. Keress neten, fogsz találni, vagy menj edzeni és konditeremben vadássz.
2024. máj. 23. 21:02
 36/46 anonim ***** válasza:
46%
Ha csak szex akkor rendben van.
2024. máj. 23. 22:05
 37/46 anonim ***** válasza:
28%

Ugyanilyen korkülönbséggel csak egy kicsit később, 38-27 kezdtem. Elvált voltam egy gyerekkel. Ma már a férjem és babánk is született.

"Egy nőnél meg talán még szánalmasabb." Ilyet egy nő nem ír. Tipik pasi gondolkodás hogy 50 évesen jár neki a gimis kislány de egy nő szánalmas ha harmincasként huszassal van, vagy negyvenesként harmincassal.

2024. máj. 23. 22:10
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha nagyon jó pasi
2024. máj. 24. 00:37
 39/46 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon jó pasi. Ha csak meglátom, mindenfélét fantáziálok róla.
2024. máj. 24. 16:36
 40/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a privát üzeneteket és a kedves ajánlatokat. Egyelőre nem élnék velük.

Hamarosan találkozom a munkatársammal és mivel a fiam hétvégén az apjánál lesz, bármi megeshet, ha úgy alakul. De egyelőre nem tervezek, csak találkozunk, eszünk valamit, aztán meglátjuk.

2024. máj. 24. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!