Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 36 éves nő lennél, viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 éves nő lennél, viszonyt kezdenél-e egy 25 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 13:50
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Hidd el, nagyon sok huszonévessel dolgozom. Komolytalanok, gyerekesek, a többségüknek nem sok célja van még, kb zsebpénzért dolgoznak és gyakorlatilag a szülők tartják őket el. Nem mondom, hogy mind ilyen, de akiket én ismerek, azok igen. Ismerőseim gyerekei szintén. Pár éve végezték el a sulit, soknak közülük rendes munkája sincs. Tervei főleg nincsenek, csak a bulik.

Én pedig már teljesen más életszakaszban vagyok, mint ők. Egyszerűen nem tudom azt mondani rájuk, hogy férfi. Igaz, amikor ennyi idős voltam sem tudtam. Max pasi vagy srác. A férjem is 29 volt, amikor elvett és rá már azt tudtam mondani, hogy férfi.

2024. máj. 23. 14:55
 22/46 A kérdező kommentje:

Az egyedülmaradás szempontjából egyébként is irreleváns ez a történet. Tekintve hogy itt kapcsolatról szó sincs. Van egy 12 éves fiam Nyilván 25 évesen tervben sincs neki, hogy egy 12 éves gyereket nevelgessen. Nem is akarnám.

Most élvezem, hogy nincs párom. Soha nem voltam a magam ura. A szüleimtől a férjemhez költöztem 19 évesen. Most tartok ott, hogy végre nem kell senkinek elszámolnom azzal, hogy mit és hogyan teszek. Nem mondom, hogy soha nem akarok kapcsolatot, de most jó ez így. Csak a szex hiányzik. És az a fura, hogy eddig az sem hiányzott. Csak most. Miatta. Eljátszottam a gondolattal, hogy talán jó is lehetne.

2024. máj. 23. 15:02
 23/46 anonim ***** válasza:
28%

Aztán majd rájössz, hogy véget ért a 2.tinédzserkorod, és életed hátralévő részét egyedül kell leélned, mert 50es öreguraknak esze ágában nincs egy 40es nővel kezdeni, inkább pénzelnek egy 20 éves sugar baby-t. Akikkel meg lett volna lehetőséged összejönni azoknak meg már nem fogsz kelleni.

Am szánalmas, hogy gyerekként hivatkozol a 20-on évesekre mikor elmondásod szerint 19 évesen megházasodtál, 23 évesen meg már felcsináltak.

2024. máj. 23. 15:09
 24/46 A kérdező kommentje:
És ostoba, meggondolatlan döntés is volt. Vagy mondhatni nem volt más választásom, ami jobbnak ígérkezett volna. De ez nem tartozik ide.
2024. máj. 23. 15:11
 25/46 Andada25 válasza:
9%
Igaz még csak 30 vagyok,de kezdenék egy 25 évessel. Azért 25 évesen már férfi,nem gyerek. Ha még úgyse kapcsolatra kell,akkor nem kell túlgondolni. Ágyban passzoljatok,ennyi.
2024. máj. 23. 15:12
 26/46 anonim ***** válasza:
45%
37 vagyok és nekem nem jönnek be a huszonéves fiúcskák.
2024. máj. 23. 15:27
 27/46 anonim ***** válasza:
19%
40/F vagyok nekem nem jönnek be a 30-as nők. Dugásra max. Kapcsolatra csak 20on évesek.
2024. máj. 23. 15:31
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
24 évesen kb semmije sincs. Biztos, hogy nem kezdenék vele. Előbb érjen el valamit az életben.
2024. máj. 23. 15:37
 29/46 anonim ***** válasza:
67%

Egy 24-25 évesenek már diplomája lehet és komoly pozíciókat is betölthet.

Míg egy 50 éves gyári munkás 50 évesen is csak gyári munkás marad.

2024. máj. 23. 15:51
 30/46 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy az élettapasztalat vagy a komolyság a diplomán vagy a betöltött pozíción múlna. Én 30 évesen szereztem diplomát, de semmivel sem lettem másabb érettség szempontjából, mint amikor csak érettségim volt.

De ha már a kort nézzük, például szívesebben megyek egy 40 éves orvoshoz, ügyvédhez, mint egy két éve végzetthez.

2024. máj. 23. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!