Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabadulnatok meg egy ilyen önző embertől?
A gyermekem apja.
Nem, nem volt ilyen gyermekvallaas elott akkor nem szültem volna neki.
1 honapja munkanelkuli.
Es nem is keres munkat.
Ugy el mintha a vilag legtemreszetesebb dolga lenne hogy en dolgozok ő meg egesz nap tv-zik mev ki tudja... Nem latom es nem is tudom merre jar egesz nap.
Szendvicset ugy eszik hogy sonka, kolbasz, sajt legyen rajta. Nem ám csak 1 féle hogy sporolnank kicsit is....
Napi 2doboz cigi meglegyen.
2 féle jegkrem volt epp itthon mindketto literes felet megette nem nagyon erdekli hogy van még otthon 2 gyerek.
Egy igahi onző ember lett belole.
Mar teljesen kiszerettem belőle ami nem is csoda.
11 nem mondani kell hanem amikor nincs otthon elpakolni.
Ha csak mondod az nekik az hogy fenyegeted provokálod. Ne várj erre olyan reakciókat hogy mosollyal szeretettel segit csomagolni.
Ez azért nem ilyen egyszerű, hogy az ember nem változik.
Egyszer ugye megfigyelhető a férfiakon, hogy amíg udvarolnak, addig nem magukat adják, hanem azt amit szerintük a nő elvár.
És csak utólag derül ki, hogy milyen a férfi valójában.
A másik meg, hogy a férfiaknak kb fogalma nincs róla, hogy mekkora teher egy gyerek. Nincs kultúrája, hogy a férfi csináljon bármit ezzel kapcsolatban. Majd segítek persze, aztán a harmadik nap elfogy a lendület. 1-2 hónap után meg már legszívesebben vissza csinálnak az egészet. Persze a gyerek az szent, és erről nem lehet beszélni. Nyilván nem akarja ő se élve abortálni, de foglalkozni se vele sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!