Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randiznál olyan sráccal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyan sráccal, aki már erőszakolt meg nőt?

Figyelt kérdés
Bevallja és megadja az esélyt, h te dönthess... Mit tennél? Együtt tudnál élni a tudattal és vele?
2010. okt. 29. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Azzal, hogy ezt elmondta (szerintem az emberek 99%-a, akik ilyet tettek, nem tennék, hiszen olyan reakciót kapnának, mint most a te kérdésedre) szerintem tett egy lépést a bizalom felé. Ha ez valami fiatalkori botlás volt (mert ugye a körülmények elég fontosak, nem mindegy, hogy előre kitervelten elkapott valakit az utcán, vagy mondjuk csontrészegen házibuliban rámászott valakire) akkor lehet esély a bizalomra, ha már sokszorosan megbánta, és ezt komolyan is gondolja.

Mindenesetre, akárhogy is döntesz, legyél marha óvatos. Én csak annyit mondok, nem feltétlenül kell azonnal megbélyegezni valakit, de hallgasson az ember a józan eszére. Ha csak egy fikarcnyi kétség is van azzal kapcsolatban, hogy erőszakos-e, inkább próbálkozz mással.

2010. okt. 29. 15:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Lelkileg padlón volt, mikor ezt tette... Megbánta.
2010. okt. 29. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Erőszaktételre nincs mentség. Én is voltam lelkileg a padlón, nem is akármennyire, mégse bántottam senkit fizikailag, mert van egy fék, nem vagyok állat, és tudom kontrollálni magam, hogy ilyent a legrosszabb esetben se tegyek. Ölni is max. önvédelemből tudnék.
2010. okt. 29. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:

A nők néha durvábban is megerőszakolják az embert lelkileg. :)

Nem semmi, hogy bevallja. Elég nagy dolog tőle.

Egy ilyen tény alapján szerintem nem lehet dönteni. Te ismered őt és az számít milyen. Innen nem lehet jó tanácsot adni.

2010. okt. 30. 11:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy és mikor erőszakolta meg.Mert 1:nem mind1 h egy házibuliban rámászott egy részeg csajra mert adva volt a lehetőség v előre kitervelten elkapott az utcán vkit v egyéb....PL ha az utcás esst történt én nem akarnék vele járni!
2011. máj. 28. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:

hát próbáld meg a testbeszédéből kiolvasni h tényleg bánja -e..ha igen akkor nyilván nagy dolog hogy el merte mondani, és bízik benned hogy nem küldöd el egyből a francba...

bár nyilván nincs rá mentség...de ha lelkileg mélyen rosz állapotban van az ember akkor kevésbé kontrollálja magát (pl nyilván mindenki üvültözött már olyannal akivel nem lett volna muszály...nem ugyanaz, de a epreszió mértékétől függ h milyen súlyos dolgokat teszel..

pl ha csak kicsit vagy roszul, csúnyán nézel...ha az egész napod streszes volt, ráüvöltesz a főnökre és elmész...de ha az egész éved volt streszes, lehet hogy baltával rohansz be a munkahelyedre...szóval szerintem a körülmények fontosak)

2011. máj. 31. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!