Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan sráccal, aki már erőszakolt meg nőt?
Figyelt kérdés
Bevallja és megadja az esélyt, h te dönthess... Mit tennél? Együtt tudnál élni a tudattal és vele?2010. okt. 29. 11:33
1/16 anonim válasza:
hát én tuti nem. tudva azt, hogy ilyen bűn van a háta mögött, nem tudnám úgy kezelni, mint egy normális embert. szeirntem gusztustalan, ha valaki ilyet művel, és így az is marad. persze dícséretes, hogy ezt közli a választottjával, de akkor sem kezdenék egy ilyennel.
szerintem, ha egyszer valaki egy ilyet meg mer csinálni, akor később is meg meri, ha úgy adódik.
2/16 anonim válasza:
Nem isten ments!Az olyat lecsukatnám és levágnám azt amivel tette :@
5/16 anonim válasza:
Igen, de nagyon odafigyelnék a dolgokra. Mindenki hibázhat egyszer, és nem tudjuk a körülményeket!
6/16 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Nem kell azt feltételezni, hogy ha egyszer csinálta, akkor fogja többször is. Ha már megbűnhődött érte, akkor miért büntetnéd tovább. Azt neked kell érezned, hogy meg tudsz-e benne bízni, de ha úgy érzed hogy igen, akkor ne utasítsd el
7/16 anonim válasza:
Soha nem érezném magamat biztonságban mellette, mindig bennem lenne a félelem, hogy mi van, ha egyszer rájön, és engem fog bántani. Itt az elv, hogy esélyt kell adni, nem elég, lehet, hogy arra az esélyre rámegy az életem.
8/16 anonim válasza:
Természetesen nem. Nem tiszteli a nőket, nem lennél mellette biztonságban.Meg ez amúgy is bűncselekmény, az ilyet még a börtönökben is elítélik. Elmondta, oké, én továbblépnék, de nagyon gyorsan!
9/16 anonim válasza:
Nem csak, h esélyt nem adnék neki, de elküldeném a halál f*szára. Az ilyen nem ember, nem tiszteli a nőket, nem normális.
Valószínűleg pszichiátriai eset.
10/16 anonim válasza:
megbánta? persze. akkor és ott, nem gondolt a következményekre, hogy ezzel egy nőt lelkileg megnyomorít? az ilyen ember a szexben is erőszakos, de ha valaki ettől gerjed be, annak csak gratulálni tudok. brávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!