Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami miatt taszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami miatt taszító lettem a nők számára? 29F

Figyelt kérdés
16-20 évesen egész jól néztem ki, szép lányok szemeztek velem, bámultak, leszólítottak utcán, tömegközlekedésen, aztán fokozatosan egyre kevesebb érdeklődést mutattak irántam, akadt azért pár lány akinek tetszettem, mondjuk nem olyan szépek, 26 évesen volt utoljára barátnőm. Mostanra teljesen láthatatlan lettem, észre se szoktak venni a nők, nem néznek rám se, neten se tudok ismerkedni mert nincs match-em. Csak simán megöregedtem és ezért nem kellek senkinek? Ami még különbség, hogy fiatalon sovány voltam (60-70 kg 190 cm), sokat is cikiztek miatta, de lehet hogy a csajoknak tetszett? Most nagyobb darab vagyok, nem elhízott kb 85 kg. A hajam is más, akkor hosszabb volt, most rövid felnyírt. Vagy ilyenkor már inkább az anyagiakat nézik a nők? Mondjuk ismeretlenül azt nehéz megítélni (öltözködésre igényes vagyok).
2024. máj. 22. 21:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves 7, akkor te látod mindkét oldalt. Máshogy bánnak most veled az emberek, mint régen?
2024. máj. 23. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:

11. Igen, nagyon érzem, hogy máshogy tekintenek rám. Régen eléggé jó érzés volt mikor tömegközlekedtem és láttam a lányokon a kellemes mosolyt, vigyort, nézést, jó érzés volt, hogy pl egy metrón volt több tucat hely, mégis mellém ültek le, vagy ha velem szemben ültek lányok összesúgtak, mosolyogtak rám, mellém ülve a hajuk, karjuk combjuk hozzámért, és nem jött az, hogy húzódnak, hanem...értitek. A legérdekesebb az volt mikor szemben ült velem egy lány és kicsit szét tette a lábát, láttam a fehérneműjét, közben szemezett velem. A barátnőim nem tudtak betelni velem, folyton bókoltak, simogattak, stb....

Több alkalom is volt, hogy csak úgy random lányok beszélgetni kezdtek velem, több olyan is volt, hogy 1-2 lány azért koptatott le mert félt, hogy belém szeret miközben párkapcsolata van. (ezek lány barátok voltak)

Most meg....meglátnak és látom az arcukon azt a Jézus Mária nézést, na menjünk arrébb a genetikai hulladéktól, főleg érzelmileg esik rosszul, hogy hiába az arcom ronda lett, de ennek ellenére egy szerethető, kedves, normális férfi vagyok, de a fizikai kép egyből taszítóvá tesz ugye a másik nem szemében. Konkrétan átnéznek rajtam, kb érzem, hogy taszító lettem a nőknek.

Próbálkoztam különböző méregdrága arckezeléseket végezni, használtam több márkát is, használtam a QMS termékeit, ESTHEDERM, Paulas Choice stb stb, de semmi, fényvédők, peptidek, hialuronsavak, retinol stb....semmi.

Nem tudom mi történ, valahol 2018 végén, 2019 eleje környékén kezdődött, torzulni kezdett az arcom, megereszkedett, a feszessége löttyedt lett, az állam részén....ott nem tudom mi történt, nekem nagyon szimmetrikus volt az arcom, de most konkrétan olyan mintha az egyik felén átment volna egy vonat, aszimmetrikus lett, valahogy az orrom és a szám és az állam része előreugrott.

Ha valaki ismeri a Gyűrűk Urát, ugye vannak a tündék, Szauron a sötét erőkkel eltorzitotta őket és lettek a szép tundékből orkok, nah, kb így képzeljetek el, Legolasbol lettem egy Uruk-hai.

2018: [link]

2024: [link]

2024. máj. 23. 14:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom. A bőrömmel én is ugyan így vagyok, szintén használok minden Sz*Rt, csak azok nem használnak az arcomnak.
2024. máj. 23. 19:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Velem is ez van, amikor középiskolába jártam vonattal, gyakran ültek mellém lányok, szemeztek velem, többször beszélgetést is kezdeményeztek. Az utcán is jöttek oda hozzám csajok, ilyen-olyan ürüggyel, megkérdezni valamit vagy kérni egy zsebkendőt stb. Volt hogy ismeretlen lány ment el mellettem és megdicsérte milyen jó cipőm van. Ha bementem egy szórakozóhelyre láttam hogy többen felém fordultak. Csillogó szemmel néztek rám a lányok. Egyetem elején is voltak ilyen esetek, hogy lány jött oda hozzám buszmegállóban vagy nagyon szemezett velem. Egyszer egy ruhaboltban jött oda hozzám egy lány, hogy próbáljak fel egy dzsekit mert a testvérének akar venni és hasonló alkatom van, utána mondta milyen jól áll és vegyek egyet én is. Aztán hirtelen elkezdtek közönyösek lenni a nők velem, szerintem 10 éve nem szólított meg sehol egy nő sem, egy kezemen meg tudnám számolni hánnyal szemeztem, többnyire kerülik a tekintetemet, ha rájuk is nézek látom hogy zavarja őket. Igyekeznek minden kontaktust kerülni velem, pl volt olyan kolléganőm, akinek ha vettem születésnapi ajándékot mindig igyekezett kifogást keresni nehogy puszit adjak, aztán láttam hogy más kollégákkal meg simán puszilkodott. Ha szolgáltatást veszek igénybe, akkor is flegmák, közönyösek velem mindenhol.

2024. máj. 23. 21:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire véljem ezt, nem tudom elképzelni hogy az extrém vékonyság ennyire vonzó lett volna, most azért normális férfiasabb testalkatom van. Az arcom nem sokat változott, sokan most is 20-22 évesnek tippelnek, de lehet hogy ez a kisfiús arc már nem menő, akkor a Justin Bieber korszakban lehet divatosabb volt, most meg inkább a macsósabb, markáns arcú, borostás férfiakra buknak, ez is lehet az oka.
2024. máj. 23. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Utcán soha életemben nem szólított meg idegen nő, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik... Bár ne kérdeztem volna még, azt hittem mindenkivel így bánnak. :D Eddig akkor boldog tudatlanságban éltem. Ezek szerint nektek könnyű volt csajozni, adta magát a dolog.
2024. máj. 23. 21:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, akkor könnyű volt, de nem értékeltem eléggé mert nem tudtam milyen nehéz is lehet. Arra mai napig emlékszem, amikor vonaton hazafelé menet beült hozzám 2 nagyon szép lány, szerintem ikrek lehettek, az egyikük folyamatosan a szemembe nézett, kérdezte hol tanulok, mi akarok lenni, stb, mikor leszállt mondta hogy nehogy ott felejtsem a táskám ami a tartón volt. Akkor nem is kértem tőle elérhetőséget, gondoltam még úgyis fogom látni, másnap készültem is hogy jól nézzek ki, de nem láttam hetekig, akkor még egyszer összefutottam vele, odaköszönt hogy "mi újság husi", de sietett valami másik csajjal és nem lett belőle semmi végül. Na ez teljesen mellékes történet; csak eszembe jutott a kérdés kapcsán..

2024. máj. 23. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Hiába az akkori külsőm vonzó volt a lányoknak, mint a kérdező kb én sem tudtam értékelni ezt, nem tudtam a külsőmet használni. Sokszor fel sem ismertem a dolgokat, pl volt egy igen szép lány ismerősöm, aki egyszer elhívott sétálni, mai fejjel már rögtön le kellett volna essen a dolog, mélyen kivágott felső, nagyon rövid szoknya, szexi harisnya. Sétáltunk, aztán padra ültünk, este felé járt, aztán a szemembe nézett és, idézem "most úgy megkívántam valamit" kérdem mit, erre ő "szerinted?" erre én, "nem tudom, mit?", itt 180 fokos fordulatot vett, az arca és a kedve is, mondja "semmit, egy, egy, egy szál cigarettát", erre én, "de te nem is dohányzol". (a séta során főként arról kérdezgetett, hogy ő mint nő tetszik e nekem, meg, hogy neki nagyon bejövök)

Aztán valami ürüggyel elment, és többé nem volt kontakt köztünk. Pár éve jöttetem rá, hogy ő nem dohányozni szeretett volna, hanem smárolni, vagy valamilyen más szexuális aktust folytatni ott az eldugott sötét parkban.

És eléggé sok ilyen volt akkoriban velem, és nem tudtam venni a jeleket, valahol tudtam, de kezdeményezni nem, de fenti példa, hiába kezdeményeztek, azt se tudtam hova tenni, kezelni.

Legszívesebben visszamennék az időben és agyon verném magam egy baseball ütővel. Annyi, de annyi kalandból, szexből, érzésből kimaradtam, hagytam kimaradni magam...elönti ilyenkor a düh, a harag és a saját magam iránt érzett gyűlölet az agyam....most meg....itt vagyok és kb egy ablaknak érzem magam, mert kb úgy néznek át rajtam.

2024. máj. 23. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem... De szerintem így se lehetetlen. Én egyáltalán nem néztem ki soha olyan jól, hogy utcán közeledjen hozzám lány, nagyon rám se néztek/néznek.
2024. máj. 23. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!