Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő szellent, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szellent, azt valóban taszító egy férfi számára?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mióta ez megtörtént, a barátom furcsán viselkedik.
2021. júl. 27. 20:09
 1/10 anonim válasza:
1%

Hát igen. A lila köd elszáll. Más kérdés, hogy kinek az arcába.

De miért kell hazudni. A lányok nem is finganak.

2021. júl. 27. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
...de mit keres ez a kérdés a politika rovatban? Te vagy Szél Bernadett? :D
2021. júl. 27. 20:15
 3/10 anonim válasza:
21%
Minden politika.
2021. júl. 27. 20:15
 4/10 molnarmarcell21 ***** válasza:
5%
Igen. De az is, ha egy férfi szellent.
2021. júl. 27. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Hát lelombozó tud lenni, főleg bizonyos helyzetekben, kár lenne tagadni. Persze, hogy természetes biológiai folyamat, de akkor is.
2021. júl. 27. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Igen, mert van kepe nem a szamba fingani, mindig veszekedes van belole nalunk.

Nem tudom meddig birom ezt tovabb, nagyon gyakran szakitason gondolkodom.

2021. júl. 27. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, és én sem teszem.(tenném)
2021. júl. 27. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
9%
Elég taszító, még ha véletlen kicsúszik, az oké, elmegy, elfelejtem. De ha van annyira türhő, hogy szinte az orrom alá szarik, az már nekem olyan szinten lenne kiábrándító... bár igyekszem olyan nőkkel ismerkedni, akik ennél kulturáltabbak. Mondjuk a sarki abc-s julcsától nem várom, hogy kimenjen a wcre fingani,úgyhogy nem is ilyenekkel ismerkedek.
2021. júl. 27. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem értettem ez a kajálást leszámítva miért taszít akárkit, most komolyan, a hasam fájjon a finnyáskodás miatt? Kösz nem. Ráadásul van olyan fing, ami ki sem jön, ha udvariasan elsétálok a WC-ig…szóval kaját leszámítva ott ahol vagyok épp :D
2021. júl. 27. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális pasit ez nem zavarja. Természetes reakció, ki mellett engedje el magát az ember ha a párja mellett se lehet otthon???, és rohangáljon wcre óránként háromszor fingani mint valami mérgezett egér?. Ki van zárva. Az nem élet. Ilyen szánalomkupaccal aki ezért hisztizik, nem lennék sokáig együtt. Nagyon GÁZOS.

Hálisten az én párom lazán kezeli, ő is megkönnyebbült, hogy én is, mert őt eléggé traumatizálták emiatt, szegény otthon le lett üvöltve folyton, már azért is, hogy a wcben csinálta . Olyat is mondtak neki hogy tartsa vissza amikor otthon van.

ostobaság. Szerintem inkább ez a rinya nevetséges ami ekörül van.

Az emberek még álmukban is finganak, azt a legnagyobb fingásellenes se tudja visszatartani öntudatlanul. Őt meg ezért is felkeltették:( kimondottan sajnáltam mikor elmesélte.

2021. júl. 28. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!