Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szellent, azt valóban taszító egy férfi számára?
Hát igen. A lila köd elszáll. Más kérdés, hogy kinek az arcába.
De miért kell hazudni. A lányok nem is finganak.
Igen, mert van kepe nem a szamba fingani, mindig veszekedes van belole nalunk.
Nem tudom meddig birom ezt tovabb, nagyon gyakran szakitason gondolkodom.
Normális pasit ez nem zavarja. Természetes reakció, ki mellett engedje el magát az ember ha a párja mellett se lehet otthon???, és rohangáljon wcre óránként háromszor fingani mint valami mérgezett egér?. Ki van zárva. Az nem élet. Ilyen szánalomkupaccal aki ezért hisztizik, nem lennék sokáig együtt. Nagyon GÁZOS.
Hálisten az én párom lazán kezeli, ő is megkönnyebbült, hogy én is, mert őt eléggé traumatizálták emiatt, szegény otthon le lett üvöltve folyton, már azért is, hogy a wcben csinálta . Olyat is mondtak neki hogy tartsa vissza amikor otthon van.
ostobaság. Szerintem inkább ez a rinya nevetséges ami ekörül van.
Az emberek még álmukban is finganak, azt a legnagyobb fingásellenes se tudja visszatartani öntudatlanul. Őt meg ezért is felkeltették:( kimondottan sajnáltam mikor elmesélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!