Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó válasz arra,ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó válasz arra,ha a csaj randin megkérdezi tőled,hogy hol képzeled el az életedet 10 év múlva?

Figyelt kérdés
Az első randin,ha ezt kérdezi tőled.

máj. 22. 11:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy egy szerető társ mellett. (Hátha veszi a célzást.)
máj. 22. 13:05
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem azokat, akik felháborodnak ezen a kérdésen. Nem mindegy, hogy ki akar-e menni mondjuk külföldre, vagy el akar még végezni két egyetemet, esetleg falun, nagy birtokkal, haszonállatokkal képzeli el a jövőt. Nagyon fontos ütköző pontok, vagy egybeesések derülhetnek ko, ha normális választ ad valaki.

Kifejezetten meglepő számomra, hogy van olyan felnőtt ember, akinek erre nincs válasza, vagy "intim" kérdésnek tartja.

máj. 22. 13:10
 23/30 anonim ***** válasza:
65%
Ezt én sem értem. Járjunk egy évig anélkül, hogy beszélnénk valamiről, csak szexelgessünk (ami amúgy nem intim?), aztán az elő évfordulón kiderül, hogy teljesen más irányba akarunk tovább menni?
máj. 22. 13:14
 24/30 anonim ***** válasza:
65%
Ez a kerdes az erettsegrol probal informaciot szerezni. Akinrk nincsenek celjai, tervei, hogy mit akar 10 ev mulva, az nehezen nevrzheto erett gondolkodasunak. Kezdj el gondolkodni ezen, mert lathatoan eddig sodrodo uzemmodban voltal, ami gaz. Egy felnott ember iranyitja az eletet, ha calami el akarja teriteni a celjatol, azzal megkuzd, es a vegen eleri, amit akar. Ennel sokkal tudatosabbnak kene lenned.
máj. 22. 13:16
 25/30 anonim ***** válasza:
16%

24.

És tényleg van olyan hülye ember, aki erre a kérdése elhiszi, hogy igaz és teljesen logikára/racionalitásra alapuló választ fog kapni? Ugyan már. Mókás lenne leíratni mindenkivel, hogy mit akar 10 év múlva, aztán elővenni 10 év múlva ténylegesen... Mennyi lett ebből betartva? Mert csak szavakban mindenki nagyon erős "lefogyok X kilót, kigyúrom magam, gazdag leszek, céget alapítok, nyugdíjba megyek a profitból stb." aztán mi lesz a valóság...?

Szar, kamu választ lehet így kicsikarni, ha elég pszicho akivel beszélsz, talán előre betanult manipulatív válasszal is rendelkezik, direkt erre az idióta kérdésere készülve.

máj. 22. 13:38
 26/30 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem, mi a probléma ezzel a kérdéssel?

Nyilván számít a megfogalmazás, de természetes dolog, hogy érdekel, mit tervez a párod, hogy mennyire tudod elképzelni magadat abban a jövőképben. Nem kell egy teljes, részletes jövőképet elképzelned, de ha például tudod, hogy a másik szeretne gyereket, de te nem, akkor jó, ha ez és más különbségek hamar kiderülnek, mert akkor hosszútávon nem egymást keresitek. Aztán olyan is van, aki nyitott rá és még nem biztos a válaszában, ami szintén nem probléma.

Szerintem aggasztó, ha valakinek egyáltalán nincs ambíciója a jövőjét nézve, akinek nincs célja, ami felé halad.

máj. 22. 13:42
 27/30 anonim ***** válasza:
58%

Aki szerint ez a kérdés gáz, az miröl szokott beszélgetni egy elsö randin?

Mert hogy xy jó színész-e vagy sem, az engem annyira mondjuk nem érdekel, mint az a személy, aki szemben ül velem.

máj. 22. 13:49
 28/30 anonim ***** válasza:
16%

"Nem értem, mi a probléma ezzel a kérdéssel?"

Az elefánt a porcelánboltban metafora mond neked valamit?

Egyébként most már nyilvánvaló, hogy nektek miért nem probléma ez az egész: mert az emberismeretetek az kb. a nullához konvergál.

máj. 22. 16:09
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy sértegetnéd a hozzászólókat, ki is fejthetnéd a véleményedet.
máj. 22. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
28, te még mindig titkolod, neked ez miért probléma. Neked mindegy, kivel állsz össze?
máj. 22. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!