Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó válasz arra,ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó válasz arra,ha a csaj randin megkérdezi tőled,hogy hol képzeled el az életedet 10 év múlva?

Figyelt kérdés
Az első randin,ha ezt kérdezi tőled.

máj. 22. 11:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt mondd. Én pl egy másik országban és szakmában szeretnék lenni 10 év múlva, és nem csak álom szinten.
máj. 22. 11:58
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jó válasz. Mondd az igazat.
máj. 22. 12:05
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Nő vagyok, és nagyon gáznak tartom ezt a kérdést abban a szakaszban, amikor gyakorlatilag semennyire sem ismeri egymást a két fél. Ha valaki ezt így nekem szegezné, pláne az első randin, felkelnék, és otthagynám a p****ba.
máj. 22. 12:22
 14/30 anonim ***** válasza:
59%
Megmondanám neki, hogy örülök amiért kissé szokatlan de időtakarékosságból számára fontos kérdést tesz fel. Hisz ha nem egy irányba tartunk miért húzzuk egymás idejét. Viszont miután megválaszoltam én is feltennék neki egy első randira igen szokatlan de számomra egyébként nagyon is fontos kérdést (sajnos ebbe a kategóriába nem írhatom le mi lenne az) de vagy véget érne a randi vagy csodás lenne az esténk folytatása. Volt amúgy is, hogy a csaj egy komplett kérdőívet küldött nekem, hogy el tudja dönteni érdemes e talizzunk. :D Érdekes világban kezdünk élni. :D
máj. 22. 12:28
 15/30 anonim ***** válasza:
54%

13 miért ?

Ez egy teljesen normális, általános kérdés. Nem azt fogja mondani, hogy veled képzeli el tűz év múlva 5 gyerekkel, hanem amúgy mit akar kezdeni magával…

máj. 22. 12:38
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

#15: "13 miért ?

Ez egy teljesen normális, általános kérdés."

Egy olyantól, aki kb. egy rinocérosz érzelmi intelligenciájával rendelkezik.

máj. 22. 12:43
 17/30 anonim ***** válasza:
35%
Ennyire érzelmes kérdés, hogy van-e elképzelésed, mit szeretnél az életben?
máj. 22. 12:46
 18/30 anonim ***** válasza:
79%

"Viszont miután megválaszoltam én is feltennék neki egy első randira igen szokatlan de számomra egyébként nagyon is fontos kérdést (sajnos ebbe a kategóriába nem írhatom le mi lenne az) de vagy véget érne a randi vagy csodás lenne az esténk folytatása."

Tehát neked az, hogy elmondod, zsákfaluban 5 gyerekkel képzeled-e az életed, ugyanaz, mint zaklatni valakit azzal, hogy hol képzeled el a farkadat?

máj. 22. 12:50
 19/30 anonim ***** válasza:
49%

Mi ez, állásinterjú? Ott szoktak ilyesmiket kérdezni.

Esetleg megkérdezi, hogy "Adózása rendben van?!"

máj. 22. 12:53
 20/30 anonim ***** válasza:
74%

16

Bocsi, de ismerkedni személyes dolog. Bár nem hiszem, hogy nehezére esik valakinek arról beszélnie, hogy pl itthon vagy külföldön szeretne élni, vagy ez téged felzaklat érzelmileg? No vagyok, de esküszöm, nem értem az allaspontod :D

máj. 22. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!