Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó válasz arra,ha a csaj randin megkérdezi tőled,hogy hol képzeled el az életedet 10 év múlva?
13 miért ?
Ez egy teljesen normális, általános kérdés. Nem azt fogja mondani, hogy veled képzeli el tűz év múlva 5 gyerekkel, hanem amúgy mit akar kezdeni magával…
#15: "13 miért ?
Ez egy teljesen normális, általános kérdés."
Egy olyantól, aki kb. egy rinocérosz érzelmi intelligenciájával rendelkezik.
"Viszont miután megválaszoltam én is feltennék neki egy első randira igen szokatlan de számomra egyébként nagyon is fontos kérdést (sajnos ebbe a kategóriába nem írhatom le mi lenne az) de vagy véget érne a randi vagy csodás lenne az esténk folytatása."
Tehát neked az, hogy elmondod, zsákfaluban 5 gyerekkel képzeled-e az életed, ugyanaz, mint zaklatni valakit azzal, hogy hol képzeled el a farkadat?
Mi ez, állásinterjú? Ott szoktak ilyesmiket kérdezni.
Esetleg megkérdezi, hogy "Adózása rendben van?!"
16
Bocsi, de ismerkedni személyes dolog. Bár nem hiszem, hogy nehezére esik valakinek arról beszélnie, hogy pl itthon vagy külföldön szeretne élni, vagy ez téged felzaklat érzelmileg? No vagyok, de esküszöm, nem értem az allaspontod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!