Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlzottan érzékeny?
Végre 40 fölött megtaláltam a páromat 2 éve, melynek nagyon örültem. Nem élünk még együtt egyéb okok miatt. Nagyon rendes ferfi akibe megtudnek bízni úgy érzem, azonban egy dolog nem tetszik vele kapcsolatban. Lehet gyerekesnek gondoljátok de engem akkor is bánt! Van egy nő ismerose aki ugyan férjnél van de tudjuk itt a kisvarosba hogy nem jól élnek és a parom az összes képét amit kitesz a nő belajkolja. A nő is az övét. / kivéve amin együtt vagyunk rajta/
Egyik nap is feljott a nő kepe a telojan , hogy új kepet posztolt, ahogy néztünk valamit és azt mondja belajkolom jó? Mondtam lajkold. Én úgy vagyok vele nem fogom megtiltani egy felnőtt embernek. Csak az fáj hogy ha van párja valakinek akkor miért olyan fontos egy férfinak egy másik nő összes fotóját amin egyedul posztol tetszikelni. Mondjatok meg velem van a baj? Mert akkor változtatok. Másnak is szarul esne ?

Ők egymás fotóit kölcsönösen lájkolják.
A hapsi nem tudni, az asszonyka eskövői fotóját lájkolja-e, ez eddig nem derült ki:) De az asszonyka nem lájkolja kérdező hapsijának a vele készült közös fotóit. Csak amin egyedül szerepel.
Mitől is nem logikus ez?

A hapsi pontosan látja, hogy asszonyka csak őt lájkolja. Neki ez nyilván imponál, úgy is, hogy kapcsolatban van, épp összeköltözne. Azért ő is lájkolgatja a fotóit.
Tudom, semmit nem jelent, teljesen ártatlan dolog.
OK

Szerintem nem kavarnak, nem kavartak. Ők az a "páros" valószínű, akik mindig is kerülgették egymást, de hol egyiknek, hol másiknak volt párja.
A vonzalmuk, szerelmük, akármijük sosem teljesedett be, de lehet pár hónap kavarás után semmi se lett volna, de az is lehet hogy happy end lett volna a vége.
Szerintem a legtöbb embernek van olyan férfi/nő az életében akivel kerülgették mindig is egymást, de valami külső körülmény miatt sosem adódott lehetőség egymást úgy igazán közel megismerni vagy összejönni.
Emiatt én azt gondolom, hogy nem ártalmatlan a dolog. A kíváncsiság valószínű a másik iránt mindig is ott lesz.
De ha soha nem jött be neki a nő (ezt fogja úgyis állítani), akkor az nem elképzelhető, hogy egyszerűen csak jóban vannak?
Nekem is sok pasi ismerősöm van, akiket az szakképzőből, vagy volt munkahelyekről ismerek, nem az eseteim, de normálisak voltak mindig velem. Ha kitesznek egy nekem tetsző képet akkor like, és ennyi.
Az hogy amin te rajta van, lehet csak annak szól, hogy jobban nézel ki és féltékeny rád.

Igen, az én férjemnek is van ilyen a múltjában, akivel pont soha nem egyszerre voltak szinglik és mindig "kergették" egymást. Csakhogy miután én képbe kerültem, a csaj ugyanúgy nekem is köszön, sőt a közös fotóinkat is lájkolja, kommentel a házassági évfordulós fotónk alá.
Nemcsak a férjem szóló fotóit lájkolgatja és vica versa.
Itt ez a kergetés szerintem marhára nem változott, megy tovább a reménykedés - mindkét oldalról!! - hogy majd egyszer egymáséi lesznek. Na most énbennem meg ne reménykedjen senki, hogy végre eltolom a bringát és szabad a pálya. A nő se (mert a hapsi bátorítja a viselkedésével), nemhogy a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!