Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túlzottan érzékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túlzottan érzékeny?

Figyelt kérdés

Végre 40 fölött megtaláltam a páromat 2 éve, melynek nagyon örültem. Nem élünk még együtt egyéb okok miatt. Nagyon rendes ferfi akibe megtudnek bízni úgy érzem, azonban egy dolog nem tetszik vele kapcsolatban. Lehet gyerekesnek gondoljátok de engem akkor is bánt! Van egy nő ismerose aki ugyan férjnél van de tudjuk itt a kisvarosba hogy nem jól élnek és a parom az összes képét amit kitesz a nő belajkolja. A nő is az övét. / kivéve amin együtt vagyunk rajta/

Egyik nap is feljott a nő kepe a telojan , hogy új kepet posztolt, ahogy néztünk valamit és azt mondja belajkolom jó? Mondtam lajkold. Én úgy vagyok vele nem fogom megtiltani egy felnőtt embernek. Csak az fáj hogy ha van párja valakinek akkor miért olyan fontos egy férfinak egy másik nő összes fotóját amin egyedul posztol tetszikelni. Mondjatok meg velem van a baj? Mert akkor változtatok. Másnak is szarul esne ?

2024. máj. 22. 08:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%

10: Ez azért pár kicsit beteges :)

Nem lehet valamit sz_arrá lájkolni. Csak simán lájkolja, nem? Ha nem ír hozzá semmi nyáladzó baromságot, akkor nincs ebben semmi, csak te magyarázod bele.

2024. máj. 22. 10:58
 12/29 anonim ***** válasza:
18%

osztom 11 véleményét...

Szarrálájkolni hogy lehet?

Emellett kit érdekel, hogy mit csinál a nő? nekem az a fontos, a párom mit csinál, nem egy random vadidegen...

2024. máj. 22. 11:16
 13/29 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is picit fura, hogy a rossz házasságban élő hölgy meg a párod kölcsönösen minden fotót lájkolnak egymásnál. Kölcsönösen. Kivéve ahol te is szerepelsz. Hát de fura, hogy azokat pont nem....

Nekem is vannak férfi ismerőseim és a férjemnek is női ismerősei a fészbúkon. Mind lájkolják a közös képeinket, sőt még a családi fotókat is gyerekekkel, érdekes...

Én azt gondolom, a nőnek a párod egy mentsvár, talonban, aki - ha esetleg kilép vagy kirúgják a rossz házasságából - ott lesz kéznél. És vica versa. Egy ilyen plátói vonzalom.

2024. máj. 22. 11:27
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Aki szerint ez tiniprobléma az nagyon el van tévedve.

Egy szeretői kapcsolat az esetek 90%-ban a közösségi oldalakon, online bontakozik ki, kortól függetlenül.

Egy like persze így önmagában nem sokat jelent, de azért az több mint beszédes, hogy a nő csak azokat likeolgatja amin a párod egyedül van.

Ettől persze nem kell azonnal gyanakodni a párodra, valószínűleg a nő benne lenne ebben abban ha a párod hajlana rá.

2024. máj. 22. 12:13
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

Annyit tudok tanácsolni neked hogyha a párod elhidegül tőled testileg és lelkileg akkor inkább szakíts vele. Figyelj oda, légy résen, hogy megváltozik-e veled szemben a jövőben.

Én szerintem sincs rendben amit csinálnak.

Ez nem sima like hanem kúrólike és ha már rákérdezett a párod, hogy likeolja-e holott már ki tudja mennyiszer megtette előtte arra hajaz, hogy elindult benne valami.

Eddig csak lehet "udvariasságból" likeolta, de már azóta megfordult a fejében (többször) "mi lenne ha" - játszik a tűzzel ami megfogja égetni, de az már nem a te bajod.

Persze ha úgy érzed most is kitehetted őt a francba nyugodtan.

Nem lesz ennek jó vége.

A nő már jelezte egyértelműen, hogy benne lenne pár menetben ugyanis téged vele közös képeken nem likeol és innentől fogva a párodon múlik mit fog csinálni.

2024. máj. 22. 12:20
 16/29 anonim ***** válasza:
15%
Ezzel az ég világon nincs semmi baj. Mondjuk egyetemi csoporttátsaimmal nemtől függetlenül minis likeoljuk egymás összes fotóját. Mi van akkor?
2024. máj. 22. 13:01
 17/29 anonim ***** válasza:
70%
Én már most dobnám. Nyilván nem fogtad meg annyira, elmúlt a fellángolás, kifelé kacsintgat.
2024. máj. 22. 13:42
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
14: persze, szeretők majd direkt felhívják így a figyelmet magukra 😁 egyébként meg közössegi media előtt is voltak szeretők.
2024. máj. 22. 14:03
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

De, simán lehetnek szeretők.

Voltak azelőtt is. Így viszont könnyebb dolguk van.

Mert ha nincs mögötte kölcsönös vonzalom, akkor a páros fotók pont miért nem kapnak lájkot?

2024. máj. 22. 14:10
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
19: ez aztán a logika. Ha vki nem lájkolja az én közös fotómat, akkor én vonzódok az illetőhöz. És ilyen nőknek van párjuk???? 😁 én mindig csodálkozom, hogy ki viseli el az ilyen házisárkányokat.
2024. máj. 22. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!