Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában általában a válaszok hasznosak vagy toxikusak?
Figyelt kérdés
Hogyha toxikusak akkor miért azok? Hogy lehetne ezen változtatni szerintetek?2024. máj. 21. 19:09
11/14 anonim 

válasza:

Én a toxikus oldalt képviselem de legálább őszintén vállalom az elb@$ott személyiségemet,nem játszom meg magam hogy ezzel keltsek szimpátiát a többségben. Viszont tényleg vannak még akik építő jellegű válaszokat adnak,rájuk érdemes figyelni.
12/14 anonim 

válasza:

Bármennyire fura, de szerintem rengeteg hasznos válasz születik ebben a topicban. Csak ki kell szűrni a rosszindulatot és a trollokat. Még ha nyersen is fogalmaznak sokan, vannak akik hamar képesek kiszűrni a lényeget és legalább irányba állítani egy-egy rózsaszín ködben úszó vagy épp kiábrándult tagot.
F
13/14 anonim 

válasza:

20 válaszból egy ha hasznos, és nem támadó, de nekem például pont elég volt az az egy, hogy felnyissa a szemem, mondhatni sorsfordító lett.
14/14 anonim 

válasza:

Az itteni femcelek állandó erőszakoskodása és bunkó viselkedése teljesen el lehetetlenítette a normális kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!