Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » GYK-s nők, mit reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GYK-s nők, mit reagálnátok, ha a pasi randin benyögné, hogy ő is szokott Gyakorikérdésekezni és általában a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában kommentel és kérdezget?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Annyit tudnék csak én is kinyögni hogy melyik típus vagy közülük, a bazsi, a bazsibb vagy a legbazsibb? 😱😱😨😂😂
2021. ápr. 25. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Én is megkérdezném, hogy te az alfás, a férfitöbbletes, az önkritikás, vagy a társasjátékos vagy?
2021. ápr. 25. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Megharagudnának. Kettősmérce...
2021. ápr. 25. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Férfiként régebben haverkodtam olyan pasival, aki járt ide. Még említette is az egyik itteni (akkori) kommentelőt. Azt nem tudom, hogy ide miket írt, de az életben kigyúrt, pénzes pasi volt.
2021. ápr. 25. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Hát amúgy ha az első randin ez lenne az egyik legfontosabb infó, amit meg tudna osztani magáról, akkor alapból off.
2021. ápr. 25. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy ezt miért mondaná el bárki első randin? Vagy másodikon? Hobbi fül alatt?
2021. ápr. 25. 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Konkrétan itt ismerkedtünk meg, most meg egy fiókról válaszolgatunk :D
2021. ápr. 25. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy válaszolgat, nem zavarna. Ha kérdez, az majdnem kizáró tényező. Egyrészt, mert a kérdezők elég gyakran... khm... érdekesek ezen az oldalon. Másrészt, mert zavarna, hogy másoktól várja a döntése megerősítését, olyanoktól akiket nem ismer, akik nem ismerik, de még csak nem is látják. Én a tízen pár év alatt, mióta itt vagyok, összesen nem írtam ki 10 kérdést és egyiket se ebben a topikban. Akinek vadidegenek megerősítésére van szüksége, vagy egyszerűen itt a legkönnyebb egyoldalúan szídni a másikat, azzal nekem nincs dolgom.
2021. ápr. 25. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Várjatok várjatok a kérdésből ki maradt ,hogy közben mindezt úgy teszi,hogy a szemével a ray tököm tudja napszemüvege mögül súgja...amit még moziban se vesz le :D

asszem a (43F alfa hím vagy mi akar lenni )De már rég láttam :(

Viszont az önkritikás és a társasjátékos típust nem vágom...

Kapatnék egy kis felvilágosítást?

2021. ápr. 25. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Az Önkritikás az itteni hármas válaszoló. Azt állítja, hogy nem incel, több éve van barátnője (aki amúgy a jobb marka), ennek ellenére, a hét bármely napjának bármely órájában felütsz ebben a kategóriában egy kérdést ott szidja alatta a nőket. Rendszeresen önkritikát követel a nőktől. Az egyik ilyen önkritikás kérdése alatt elkezdett pattogni, hogy mit képzelnek, hogy az ő kérdése alatt csak ennyi válasz van :D Nagyon vicces volt.

A társasjátékos, egy fiatal pali, aki elképzelni nem tudja, hogy neki miért nincs barátnője. ÁLlítása szerint nem túl jóképű DE vele olyan dolgokat lehet csinálni, mint a társasozás, vagy a röplabdázás. Ezt más pasival nem lehet... Ezután undoríó, lekezelő, ontó stílusban kezdte oltani a válaszolókat :D

2021. ápr. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!