Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek inkább a motoros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek inkább a motoros vagy az autós pasik jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
2024. máj. 21. 13:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Csak bringast ne. Nem tudnak normalisan kozlekedni nekik a piros a zold a jarda az uttest....
2024. máj. 21. 14:17
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
#11 sok halálos balesetet is okoznak. 😏
2024. máj. 21. 14:19
 13/26 anonim ***** válasza:
45%
Ezt mint bringás csávó kikérem magamnak! :D
2024. máj. 21. 14:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát most erre mit lehet írni? Egy vagány, motoros nőnek nyilván tetszeni fog, ha a férfi is motorozik. Egy besz@ri, mindent agyon aggódó családanyának (mint én 😀) egyértelműen kizáró ok a motor. Szerencsére a férjem csak autót vezet, sosem ülne motorra. De összességében az a lényeg szerintem, hogy el tudjon jutni A pontból B pontba önállóan, legyen neki országbérlete, biciklije, motorja, autója, akármije.
2024. máj. 21. 14:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan h inkább. Van akinek a motor, van akinek a kovsi. Van akinél kizárt ha valaki motorozik. Van akinek egyik se.

Nekem van nagymotorom, kocsim (colt párom motorozott, meghalt, én még mindig megyek), de attól nem lesz Nekem egy pasi szimpatikusabb ha motorozik 🤷🏻‍♀️.

N 32

2024. máj. 21. 14:45
 16/26 anonim ***** válasza:
19%
15 vagyok. Annyi hogy jogsija meg valamilyen kocsija legyen...sztm alap.
2024. máj. 21. 14:46
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
+1 a biciklisekre
2024. máj. 21. 15:05
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

Motorossal elvből nem kezdenék (nagy részük idióta, a maradék normális meg más hibájából fogja otthagyni a fogát).

Az autók maximálisan hidegen hagynak, de praktikusan tudnak lenni szóval autóval közlekedő pasi nincs kizárva, ha nincs hozzánőve a kocsihoz és nem csak arról tud beszélni.

2024. máj. 21. 15:17
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

Igazán engem ezek közül egyik sem érdekel és nem ad semmi pluszt.

A motor hangja kifejezetten irritál. A kocsira meg szükséges közlekedési eszközként tekintek, nem fogom soha megérteni, ha valaki istenít egy márkát, típust.

Nem lenne kizáró ok, ha motoros vagy autós, de nem jön be kifejezetten egyik sem.

Mondjuk ha veterán autókkal vagy motorokkal foglalkozik, az már lehet érdekesebb. Nem értek hozzá, de abban látok fantáziát.

Ha már szóba kerültek a biciklisek: 10-ből 1 tud kresz szerint közlekedni. Ha az illető férfi a maradék 1, akkor nem zavar, a többivel inkább hanyagoljuk egymást...

2024. máj. 21. 15:28
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Első hallásra menő, hogy motor, de csak első hallásra. Szerintem tök fura érzés, hogy ülsz a forgalomban, kvázi "csupaszon". Ráadásul, nincs egy normális csomagtartója. Szóval csak autó mellett hobbiként tudnám elképzelni, de nem örülnék annak, hogy a pasimnak ilyen veszélyes hobbija van.
2024. máj. 21. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!