Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak azt gondolják, ha levágják a kicsit már őszülő szakállukat, borostát, esetleg a hajukat, jobban bejönnek a nőknek?
Pedig tudnák hogy néha szexibb egy szürkülő körszakáll, borosta, halánték, mint a csupasz arc. Legalábbis a kollégám aki bejön, szerintem ezért szedte le a szakállát pedig tök jól állt neki. És ismerek még legalább 2 pasit aki valószínű ilyen okból vált meg borostájától, és sokkal rosszabbul néznek ki...
Nem öregít pedig! Jó, a hófehér az már kicsit, talán...
Szóval van ilyen hogy ez az oka?
Azért ez is általános...
Van akit öregít, és van akit ez által megítélnek , hogy tuti idősebb már.
a halántékomnál nekem is őszül sajnos.
Ez megint olyan dolog, hogy ha alapból jóképű vagy akkor jól állhat az a kicsit őszes rövid borosta vagy haj.
De ha nem vagy jóképű ez méginkább csak ront...
Nők meg 30 körül már festik hajukat mert őszülnek némelyik ha lenő a haja látszódik elég komolyan.
Meg bírom mikor 30 körüli nők nyúlik fel a homlok mert hullik a hajuk ilyen jön a póthaj meg a hajdúsítás.
Nem, csak a borosta tipikusan az ápolatlanság és igénytelenség jele - legalábbis sokak szerint.
Persze mások szerint meg macsós.
Ebben nem lehet igazságot tenni, az ízlésen nem lehet vitatkozni.
Neki pl. lehet, hogy jól áll...vagy esetleg még egy kicsit őszebb szakáll..
De baromira nem ezaz átlag...ilyen fejjel nekem is jól állna.
de ez csak egy példa.
Én egyáltalán nem örülök az őszülő szőreimnek, de abszolút nem emiatt vágom le. Egyszerűen, mert ki nem állhatom, ha egy napnál öregebb szőr van az arcomon.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!