Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy középosztálybeli, Németors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy középosztálybeli, Németországban élő német hapsi milyen lehet párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

A középosztálybelivel arra célzok, hogy nálam jobb létben él, már csak az ország miatt is, életszínvonalban is, ingatlan terén is, de nem kőgazdag, vagyis ugyanúgy dolgoznia kell, ugyanúgy van hitele, és nem luxusmárkás ruhákat hord.

Én 28 ő 29.

2024. máj. 21. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10.

Csak óvatosan a bengáli nyelvleckével. Sok csaj venne azt is, mert ott minden "lecke" elég hosszú, míg a németek csak röviden nyomják.

És így már érthető miért nem akar senki kínai vagy japán nyelvleckét venni... [link]

2024. máj. 21. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Nem akarnak ők, sztem. Láttál már bengálit? Angol vécét sem tudják használni. Elég más kultúra az. Meg mondjuk eltartani sem fogja abból a 12000 ft/hó fizujából, amit megkeres saját valutában otthon.
2024. máj. 21. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan mint itthon. A férjem német "középosztálybeli". Ugyanaz, csak nem magyarul beszél, mivel a két kultúra sem eltérő különösebben.
2024. máj. 21. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az inkább hogy te megfelelőt e majd a fritznek.
2024. máj. 21. 13:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok olyan anyagias, de eddigi ismerkedéseim közül ő áll a legjobban anyagilag, és ez imponál benne. De pont mivel előtte szegényebbekkel randiztam, mutatja, hogy nem vagyok anyagias központú, csak ez most nagyon új.

Megismerkedtem vele itt Magyarországon, de csak átmenetileg van itt. Pont amiatt ismerkedtünk meg, mert tudtam vele németezni. Pedig annyira amúgy nem erős a nyelvtudásom, főleg ami a nyelvtant illeti, de nem vagyok passzív, aki alig mer megszólalni idegen nyelven. Ha rossz nyelvtannal is, de mondom amit kell, és így tudunk beszélgetni. Ő nem tud magyarul. Randiztunk eddig egyszer, és mondta, hogyha szerelmet találna itt Magyarországon, akkor mindenképp megoldaná a közös életet, hogy vagy ő jönne ide, vagy a szerelmét vinné ki. Ezért nem látom az országkülönbséget akadálynak, lesz 2. randi is.

2024. máj. 21. 14:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Jó, akkor még ezt is leírom az anyagiakról:

Azért lett téma amúgy az anyagiak, mert egy olyan étterembe vitt első randin, ahová normálisan nem mennék, mert rohadt drága, és pénzkidobásnak tartanám az árát. Ő meg oda vitt, és mikor mondtam hogy úristen, meg ilyenek, hogy itt milyen árak vannak, meg a végső ceh, mondta hogy ez tök jó áron van. Mondtam ez rohadt drága, mondta hogy szerinte ez átlagos.

Azt hiszem, azért is lehet ez, mert külföldön minden drágább, itt meg olcsóbb. De azt hittem ez az inflációval változott.

2024. máj. 21. 14:32
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Meg dugni fog csak.. németek tudják hogy olcsók a magyar nok.. régen azért jártak a Balatonra nyaralni sokat.. apró pénzét Qurtak a nőket.. A nemet lányok meg azért szerettek ide járni mert kanosak a magyar faxik..
2024. máj. 21. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:

#16 Ne haragudj, de ezzel csak gázabb lett a szitu. Kimész hozzá németbe és te is elkezdel dolgozni mi lesz? Mert akkor már neked is átlagos lesz. Rögtön oda lesz a nagy szerelem. Akkor majd mész Amerikába? Ez a hozzáállás nagyon gáz.

Megjegyzem, továbbra is csak az anyigaikat emlegeted és a fickól egy szót sem mondtál.

2024. máj. 21. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:

18# Nem vagyok anyagias, DE.... :))))

17# Mondjuk ez így egy kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat volt.

2024. máj. 21. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!