Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, melyik férfit választanátok?
Ez csak egy elméleti kérdés, adott három férfi, akik mind ugyanolyan szimpatikusak, odaadóak, kedvesek, intelligensek stb.
A különbség köztük hogy egyik gazdag de ronda, másik értelmiségi középosztalybeli viszonylag jóképű, a harmadik pedig egy igazi adonisz, viszont hónapról honapra, de megél. Melyiket választanátok?
Most én nem értem! Miért ördögtől való az, ha egy Nő megmézi egy férfi tarcáját is ismerkedéskor!? Én bevállalom, hogy nekem a férfi anyagi helyzete, előrébb való, mint a kinézete, ugyanakkor ugyanannyida fontos, mint a hasonló értékrend, és az általam fontosnak tartott belső értékrend. Ha van 3 férfi, és mindegyik ugyanannyira szimpatikus, miért választanám a csórót???
Átlagosan keresek, (netto 450) nem vagyok goldigger, eltartom magamat, de mivel biológiai adottságaim miatt én tudok szülni, a férjem meg nem tud, így csak figyelembe kellett vennem párvalasztáslor azt is, hogy az illetőnek megfelelő e az egzisztdmciája, éd abban a 2x2 évben, el tud e minket tartani! Ez miért ennyire ördögtől valo????
Egyenként a kérdés onnan jött, hogy tegnap egy segedmunkas dolgozott nálunk aki férfi szemmel nézve is egy igazi férfi, akiről ha nem tudnák mi a foglalkozása odáig lennének érte, a gazdag ronda pedig mészáros Lőrincről jutott eszembe, aki nagyon ronda, cserébe nem is intelligens.
Belső tulajdonságok pedig azért egyeznek, hogy ne az legyen a döntő.
3# Az anyagi helyzetnek mi köze a belső értékekhez? Vagy a pénztárca belső értékeire gondolsz? A belül található bankkártyára es bankjegyekre?
Vagy mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!