Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, melyik férfit választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, melyik férfit választanátok?

Figyelt kérdés

Ez csak egy elméleti kérdés, adott három férfi, akik mind ugyanolyan szimpatikusak, odaadóak, kedvesek, intelligensek stb.

A különbség köztük hogy egyik gazdag de ronda, másik értelmiségi középosztalybeli viszonylag jóképű, a harmadik pedig egy igazi adonisz, viszont hónapról honapra, de megél. Melyiket választanátok?

2022. febr. 26. 02:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Középosztálybeli inkább
2022. febr. 26. 12:46
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

A másodikat.

Nézhet ki jól külsőre, de számomra rém taszító, ha szellemileg nem vagyunk hasonló szinten. A segédmunkásnál sem az anyagi része a gond, hanem az, hogy tanulatlan és erre van igénye.

2022. febr. 26. 16:00
 13/21 anonim ***** válasza:

10

Arra gondoltam, hogy a belső értékek, számomra fontosak! Viszint az egzisztencia is ugyanannyira fontos. (Mint a belső értékek) hát ne csináljunk már ugy, mintha ez nem lenne fontos....

Miből fiezted a szamlákat? Miből veszel, házat, autot, élelmiszert, miből mesz nyaralni!? Hogyan csinálsz gyereket? Ha elmulik a rózsazin köd, jönnek majd a sárga csekkek, és a pénztelenség nagyon hamar szétkap egy kaapcsolatot

Nekem nőként 32 eves koromra sajnos csak egy átlag netto 450 ezres fizetést sikerult elernem, mert 4 ev lemaradásban vagyok (2 gyerek = 2x2 év -) a férjemtől, aki 2x ennyit keres. Namármost, ha én szülök, a másik félnek kell megteremtenie abban a 4 évben az egzisztenciát, úgyhogy igenis legalabb annyira fontos ez is a belső értekek mellett!

2022. febr. 26. 17:16
 14/21 A kérdező kommentje:
nem vitatom hogy fontos, de akkor is külső tulajdonság inkább
2022. febr. 26. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:

14

Nekem biztosan nem!

Szép tálból jól lakni, nem lehet!

2022. febr. 26. 22:07
 16/21 A kérdező kommentje:

#15 Ez a mondás hogy jön ide?

Nagyon félreértelmezted ezt a mondást. Azt jelenti, hogy a belső értékek ha nincsenek meg, hiába a belső értékek, de semmi köze az egzisztenciához a mondásnak.

De a gazdagság egy külső tulajdonság, amivel szintén nem lehet a mondás szerint jól lakni,ha nincsenek meg a belső értékek, de ezek a kérdés szempontjábol adottak.

2022. febr. 26. 23:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem

Mivel a srác csak simán jol néz ki! Sajnos belső értekekért nem adnak kenyeret a boltban.

2022. febr. 26. 23:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Neki is van fizetese, csak nem gazdag, nem egy lusta munkakerulo, úgyhogy kenyeret azért tud venni, csak nem engedhet meg magának drága utazásokat pl.
2022. febr. 27. 01:07
 19/21 anonim ***** válasza:

18

Meg mondjuk gyereket sem engedhet meg magának! Vagy minőségi lakhatást, minőségi ételeket...soroljam?

2022. febr. 27. 01:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek egy kis sütnivalója is van és egy kis szorgalma, annak ez meglátszik a pénztárcáján is. Nem minden gazdag ember okos, de akinek egy kicsi is van a koponyájában, az feltalálja magát, képes megtanulni dolgokat, amikkel tud pénzt keresni (más kérdés, hogy esetleg nem teszi, mert olyan szakma mellett köteleződött el, amit hivatástudatból kevesebbért is végez). De az ilyen "nem vesznek fel sehova, csak gyárba" emberekkel valami nem kerek. Vagy a szorgalmuk vagy az agyuk nincs a helyén. És részemről pont ezért kizárt, hogy velük legyek.

Ott vannak pl a pedagógusok, a többségük könnyű szerrel kereshetne egy viszonylag jól fizető értelmiségi pozíciót magának máshol, ha feladná a szakmát. 5 évig tanult egyetemen, bármikor el tud végezni bármilyen tanfolyamot, ami közel áll a területéhez. Én is a kisujjamból ráztam ki mérnökként egy villanyszerelői végzettséget pluszban ("vészhelyzet esetére"), ez nem igazán okoz a magunkfajtáknak fejtörést, ha tényleg akarjuk. Egy agyilag fegyvertelen embernek igen.

2022. febr. 27. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!