Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gazdasági válság jön az segítheti a középosztálybeli jó állással, lakással,autóval rendelkező incelek életét a társkeresés miatt az elszegényedő nők miatt?
Ez nem igaz. A leépítések és a pénzügyi gondok mindig azokat érintik először akik az alsóbb munkákat végzik.
Nő vagyok, és nem az "alsóbb munkák" közül való az én állásom. Egyetemi végzettséggel és több nyelvtudással, ráadásul már egész jó munkatapasztalatokkal rendelkezem. Én magam "jómódú középosztálybeli" vagyok.
Az ilyen kérdésekkel csakis azt éritek el, hogy ha véletlenül egy incel h.ülyegyerek innentől pont nálam fog próbálkozni, akkor trágár, vulgáris megnyilvánulások nélkül fogom úgy elküldeni a francba, hogy jó eséllyel a nyilvános bőgést alig fogja tudni visszatartani.
A COVID-kamu alatt nálunk a mérnök, meg az IT részleg jó része repült elsőnek.
Őket könnyű volt pótolni, mikor újra indultunk. De szerinted honnan az anyámból szereztem volna villany - épületvillamossági szerelőt, liftszerelőket, v-g-k szerelőket??? Olyat, aki 50 alatti, nem alkesz, és nem 2 YouTube videóból "leste el" a szakmát???
2-nek: Az lehet, DE egy "alsóbb munkákat végző" nő nem biztos, hogy megfelelne egy középosztálybeli incelnek.
Legalábbis nem gondolnám, hogy egy 140cm magas, 140kg tömegű, fogatlan, bagós, nőies jegyeket alig mutató, ám genetikailag nő nemű személyre olyan sok incel rámozdulna.
Téged se az eszedért szerethetnek ha szerinted az általad említett "szakmák" női munkavállalókkal vannak telítve.
Bár még egyszer elolvasva a mondandód nem csak ezzel volt a gond benne..
Ugyanannyi férfi végez alibi munkát. :)
Nekem (számomra) könnyű, de a cég számára fontos, és jól fizető munkám van. Ha alibi munka, akkor az összes kollégám is azt végez, és mindegyik férfi, egyetlen nő sincs rajtam kívül.
Tartom, hogy ha bárkiről is megtudom, hogy ilyen nézetei vannak, akkor minden létező metakommunikációs jellel semmibe veszem, porig alázom, és ha bármilyen közös pont van az életünkben (szomszédság, család, munkahely), akkor ott fogok keresztbe tenni, ahol csak tudok.
Ha meg be is próbálkozik nálam, akkor az élete legnagyobb hibája lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!