Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
21/L
Van egy srác (23 éves) egy társkeresőn ismertem meg, azt mondta hogy 3 év után én vagyok az első akivel ismerkedik és komolyan gondolja a dolgot. Szinte 0-24 beszélgettünk, több napon át akkor kelt fel amikor én csakhogy mosolyt csaljon ezzel az arcomra. Találkoztunk 1x, pár napra rá megvolt a forgalmi vizsgája ami sikeres volt. Utána belázasodott és azt mondja hogy ő olyankor depressziós és nincs kedve beszélgetni senkivel vagy csak keveset. Alszik és sorozatozik egész nap. Viszont én nem tudom elképzelni azt,hogy ha akarsz valakitől valamit akkor hogy tudod megállni,hogy órákon át nem beszélsz vele? Megkérdeztem tőle,hogy változott e benne valami esetleg és ha igen akkor elmondaná e, azt mondta hogy igen, és igazából elhiszem neki. Ami még nekem is új mert irtóra bizalmatlan vagyok mindenkivel. Az a baj,hogy magamhoz hasonlítok mindenkit amit nem kéne és ha valamit nem úgy csinál a másik fél mint ahogy én azt gondolom akkor már elkezdem a dolgokat túlagyalni.
Borzasztóan tudok ragaszkodni és ha nem válaszolnak órákon át akkor azt hiszem,hogy szándékosan ignorálnak. Pár napig amíg nem jön helyre nem akarom őt zargatni és ezt meg is írtam
neki, mire ő azt mondta hogy nem zargatom.
Nem tudom mivel kössem le magam amíg nem ír, vagy hogy legyek türelmes anélkül, hogy rosszul érezném magam és várnám hogy mikor ír már.
Mondták mások is,hogy magam alatt ásom a fát és forgatom be magam ezzel az állandó aggódással. Igazuk lehet?:/
Én tegnapelőtt nem válaszoltam az üzenetére mert nem lehetett mit és éreztem hogy nem is érdemes (ebbe nem szeretnek belemenni mert nehez lenne elmagyarazni.), masnap (azaz tegnap) hajnali 1kor kuldott egy videot egy masik platformon random, de annak a videonak tenyleg semmi ertelme nem volt..:DDD es onnan imdult ujra a beszelgetes, szoval ha azt nezzuk o kezdemenyezett. En ma nem irtam
neki, kellett volna? Vagy tenyleg hagyjam most kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!