Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem vagy a szex a fontosabb számotokra? (elméleti kérdés)
kíváncsi vagyok egy átlag ember számára ha csak az egyik lenne választható, akkor melyik mellett tenné le a voksát.
A) opció: szerelem - megvan a kémia, szeretitek egymást, csináltok programokat, össze is házasodhattok, de nincs szex, semmilyen formában. Teszem azt egészségügyi okokból nem feküdhettek le, a csókolózás a maximum. Igen, a megcsalás, a szeretőtartás és a prostituáltak is ki vannak zárva - nyilván ezért elméleti a kérdés, a valóságban természetesen akinek ilyen gondja van az megy prostihoz vagy szeretőt tart.
B) opció: szex - nincs szerelem, kémia és semmilyen társas program, élmény, kizárólag szeretkezni járhatsz össze a pároddal (azon belül nyilván bármi ami jól esik).
Ha csak tisztán A) vagy B) opciót választhatnátok, és nem lenne átfedés, közös metszet (ahogy a valós párkapcsolatoknál), melyik lenne a fontosabb, melyiket választanátok? Igaz szerelmet életfogytig szüzességgel, vagy a pezsdítő nemi életet testi örömökkel, de lelki örömök nélkül?
A kérdéseben nincs C) opció.
A szexet, hogy választhatnád hisz egészségügyi probléma van.
Na még egyszer. Szex vagy nem szex a kérdés. Azzal az illetővel aki képes is erre. ;)
#1 Szerintem félreértetted a kérdést. Ami amúgy is elméleti.
A két opció nem ugyanaz a személyről szól. Nyilván ha a B)-t választod, ott nincs eü. probléma.
2. Ilyen szélsőséges választási lehetőség sosem lesz!
Szóval 50-60!
24/N
A szex.
Csak szex, és más semmi. A vágyam csak ennyi.
Abszolút az első.
Nekem férfiként a lelkiség a fontos,mindig is ez volt és marad is.
Több kapcsolattal a hátam mögött írom ezt,egyikben sem élhettem meg,amit szerettem volna :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!