Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bóknak szán vagy azért mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bóknak szán vagy azért mondja ezeket, mert nem tetszik neki?

Figyelt kérdés

Akárhányszor lát engem meztelen, mindig mondja, hogy szélesek a vállaim, mint a csípőm, nagy a hátam.

Illetve, ha végig simít, tapogat, akkor mindig mondja, hogy milyen puha vagyok.

Nem vagyok molett, ilyen a testalkatom, normál mennyiségű zsír van rajtam. Edzésre járok.

176 cm - 72 kg vagyok.

Ezeket minek veszi a barátom? Engem zavar, mert attól félek, hogy nem tetszem neki. Kellemetlen ezt hallgatni, mert tudom, hogy nőként ez férfias testalkatnak számít.

2024. máj. 19. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle legközelebb, hogy: és, tetszik?

Különben én nőként ezt nem értelmezném bóknak, de ez függ a hangsúlytól is.

2024. máj. 19. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem tetszel neki és kezdi elásni az önbecsülésed. Hagyd el!
2024. máj. 19. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Ha edzésre jársz, akkor lehet arra érti, hogy izmosabb lettél. Miért nem érdezed meg tőle, hogy mire érti, és ez bóknak számít-e?
2024. máj. 19. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem férfias, azért mert nem törékeny balerina vagy! Úgy vagy jó ahogy vagy!

Te meg simogatás közben mond milyen löttyedt a tricepsze, vagy ennél még neked is erősebb a hátad. Vagy a minibagett a pékségben pont akkora mint az ő répája.

Ha egy ember külsőjére a széles szót használjuk, ritkán számít bóknak. Csípő esetében azt mondom ok. De minden alkalommal el kell mondani?

Egy kis idióta balfék, aki nem érdemli meg, hogy megfektessen.

2024. máj. 19. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg dicséret e vagy kritika.
2024. máj. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!