Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves korban a legszebb dolog az esküvő, és akkor egészséges gyereket vállalni is?
Figyelt kérdés
Hát erről én már lecsúsztam.2024. máj. 17. 11:42
12/15 anonim válasza:
Sajnos az élet mindig felülbírálja azt, amit az ember eltervez, elképzel, ezért a legjobb ha nem tervezel semmit és úszól az árral. F
13/15 anonim válasza:
Azok az ismerőseim, akik huszonévesen házasodtak, már elváltak és egyedülálló szülők. Van egy kivétel, ők mélyen vallásosak és tilos náluk a válás, ezért csak egy szar házasságban tengődnek egy súlyosan fogyatékos gyerekkel, akit szintén tilos volt elvetetni. Na, ennyire volt egészséges huszonévesen gyereket vállalni.
Amiért hálás vagyok, az az, hogy nem huszonévesen tanultam, dolgoztam, pénzt gyűjtöttem, utaztam, karriert építettem. Most 32 évesen megtaláltam azt a férfit, akivel el tudom képzelni az egész életemet. Nem maradtam le semmiről, sőt. Örülök, hogy minden így alakult.
14/15 anonim válasza:
"és akkor egészséges gyereket vállalni is?"
Az orvostudomány álláspontja szerint igen.
15/15 anonim válasza:
Az egy másik kérdés, hogy jelen társadalmunkban még a 30 évesek fele is inkább csak kamasz, mint felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!