Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában melyik tud lenni a legvonzóbb egy férfiban egy nő számára az alábbiak közül?
Jó volt ez a szavazás.
Ez csak megerősített abban, hogy ma a külsőségeken múlik minden.
Ha nagyon jóképű férfi vagy, dőlnek rád a csajok, ha nem, akkor észre sem vesznek.
23.
Képzeld el, hogy én anyagilag sem állok rosszul, de ennek most szerintem nincs jelentősége. Na persze nem vagyok miliárdos, de csóró sem.
A helyzet az, hogy ha elmegy az ember valahova, nem akaszthatok egy táblát a nyakamba, és nem írhatom ki rá, hogy mim van. Az, hogy ki hogy áll anyagilag, az akkor derül ki, ha megismersz valakit, és elmondod neki.
24. Drága hölgyem. /Gondolom az vagy./
Képzeld el, egyetértek veled. Legyen igényes egy nő is, és egy férfi is.
Ez így van rendben. Baj is lenne, ha ez nem így lenne.
A baj inkább a túlzott igényekkel van szerintem.
Én azt tapasztalom, hogy most a nőknek van picit magasabban a mérce.
De még talán ez is rendben van. Kicsit kinyilt a nők szeme, mert ezt hozta az élet.
A nők ràéreztek arra, hogy óriási igény van rájuk, és arra, hogy ma a férfiaknak nagyon nehéz pálya lett a nő szerzés.
A nő az ma vetekszik egy Lottó ötössel. De szerintem jobb annál.
Egy jó kiálású, szép arcú, kicsit csinosabb nőnek 100-150 kérője van.
Nyilvánvaló, hogy ebben a helyzetben válogatnak.
Ez teljesen logikus. Ha én értem versengene 100 nő, nyilván azt választanám amelyik a legjobban tetszik, és a legjobban bejön mint nő.
Nincs ezzel baj, ezt hozta az élet. Sajnos azoknak a férfiaknak, akuk nem a TOP 10- es kategória, azoknak tudomásul kell venniük, hogy nem fog nekik nő jutni.
Max óriási szerencsével, mert ez nagyon fontos. A szerencse az élet nagy rendezője.
Orvos sem lehet mindenki. Mérnök sem. Szinész sem.
Nője sem lehet mindenkinek. Ez teljesen egyértelmű. Ha nem nézel ki jól,nem vagy szép, akkor nem lessz nőd.
Ha nem végzed el az orvosi egyetemet, nem lehetsz orvos.
Ez ennyire egyszerű és logikus.
22# egy 50+-os férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!