Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szinten nem kellek a férfiaknak , hogy már azt se bánnám ha valaki betörne hozzám és megerőszakolna. Mit változtassak?
Most jelenleg sehogyan, mert ilyen lelkiállapotban nem nagyon lehet vagy csak a hasonlóakat vonzom be én meg ilyen életet nem szeretnék élni.
Amúgy meg próbálok nyitott lenni, beszélgetni bárkivel de általában a kutya nem kiváncsi rám. Olyan szinten el vagyok keseredve, hogy ötletem sincs mi legyen .
#8! Bocsi, de nem magamra gondoltam, én nem tudok segíteni.
Terhes, hetero nő vagyok🤣
Helyes! Legyenek is igényeid és ne érd be bármilyen jöttement elfuserált alakkal! Ezen a hozzáállásodon ne is változtass!
Arra pedig, hogy milyen nő az akire azt mondom, hogy összejönnék vele nem tudok válaszolni, mert ez egy nagyon komplex dolog és nem lehet tulajdonságok vagy külső leírás alapján megadni, hogy ezzel a személlyel én márpedig összejönnék. A személyiség nagyon sokat számít és az is, hogy egymással milyen a viszonyunk, hogyan hat rám ő.
Nem tudom, hogy fogsz-e rá válaszolni vagy tudsz-e, de a mindennapokban milyen a kisugárzásod az embrek felé? Kedves vagy? Szívesen beszélgetsz másokkal? Edzés közben mégis csak egy közösségben vagy, ott nem elegyednek szóba veled férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!