Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg minden férfira igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg minden férfira igaz?

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 13:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én meg igenis elítelem
2024. máj. 10. 14:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te mint Gizi elítélheted, de Józsit ez marhára nem fogja érdekelni. Továbbra is fog szexelni érzelmek nélkül is.
2024. máj. 10. 14:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek közt?" Mert aki szingli és kedve szerint jókat szexel férfiakkal, az majd csalja a férjét is?

Ki mondta ezt neked szívem, a pap bácsi?

2024. máj. 10. 14:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#13 sok férfi él abban a hitben, hogy csak prűd nőkből lesz hűséges feleség, akit ők persze rommá csalnak. Én ezért tartom csak szexre a férfiakat, nagyképű, önkritika nélküli lények.
2024. máj. 10. 15:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Van benne igazság, elfogadom ezt a nézetet, de gondolom ez is baj.
2024. máj. 10. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
42%

A férfiak nagyobbik részére igaz, ezért általánosít.

Vannak kivételek, de tudjuk, hogy a a kivétel erősíti a szabályt.

Ritka a kivétel, azok az érzelmes pasik, akik viszont jellemzően gyengébbek az ágyban.

2024. máj. 10. 15:39
 17/22 A kérdező kommentje:
Aha,na persze mire mondod? hogy nem intenzív az orgazmus azt kétlem hogy nem, az.
2024. máj. 10. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan egy "lélek" oldalról szedte ahol sok sok hasonló okoskodó lelki idézet van.
2024. máj. 10. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem mindenkire igaz ez. Én férfiként előbb kerestem szerelmet, mint szexet, mert nekem fontos az érzelmi kötődés.

A haverjaim meg hülyének néztek, hogy nem ekörül forog az életem és közben különböző szexkapcsolatokban vergődtek(boldogtalanul egyébként).

De általánosságban én is úgy látom, hogy férfiak között több az ösztönlény, de ma már a nők között is elfogadott ez, független, erős nő címszóval.

2024. máj. 10. 16:10
 20/22 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

4: Akkor én meg nő vagyok... 🙃

Imádom ezt a mindenkire ráhúzható bullshiteket. :)))

2024. máj. 10. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!