Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg minden férfira igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg minden férfira igaz?

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 13:34
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok erről a szövegről, amit írt nekem üzenetben egy férfi? Én elkülönítem a kéjvágyat és a szerelmet. A férfiaknál más a beállítottság, mint a nőknél. Nálunk a szexuális izgalmi állapot és a szerelem különböző dolog.
2024. máj. 10. 13:34
 2/22 anonim ***** válasza:
68%

Milyen üzenet?

Ennek így nincs értelme.

2024. máj. 10. 13:37
 3/22 A kérdező kommentje:
Csak őszintén vagy általánosít a saját nemére?
2024. máj. 10. 13:37
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Jaj melyik ember gondolkozik még így 2024-ben…mintha minden férfira ugyanaz lenne igaz, meg minden nőre. Én nő vagyok és imádok érzelmek nelkül szexelni, simán hazamegyek buliból jó pasikkal, életem legizgalmasabb szexei. Most akkor én férfi vagyok vagy mi?
2024. máj. 10. 13:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Büszke lehetsz magadra jól neveltek.
2024. máj. 10. 13:42
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak férfiakra igaz ez.

Jó szex mehet szerelem nélkül is, és ha jó a szex alakulhat több is, de ha nem az sem baj.

2024. máj. 10. 13:42
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
#5 örülök is, hogy nem arra neveltek, hogy az első pasihoz menjek hozzá és nyaljam ki a seggét meg tűrjek el tőle mindent. Helyette falom az élvezeteket. Sokkal inkább élek így, mint házasságban.
2024. máj. 10. 13:44
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Embere válogatja kérdező. Nőként szerelem nélkül is élveztem már nagyon szexet annyira erős volt a testi vonzalom az illetővel. Ebben semmi szégyellni való nincs.

A férfiak sem egyformák. Köztük is van, aki ha szerelmes, a szexet is sokkal jobban élvezi, és olyan is, akinek nem kellenek érzelmek hozzá.

2024. máj. 10. 13:50
 9/22 A kérdező kommentje:
Na ezek között vannak a megcsalósak is.
2024. máj. 10. 14:11
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak kifogtál egy bődületesen seggfej embert aki majd megmagyarázza neked, ha esetleg megcsal, hogy hát férfi vagyok.. ez ösztön, nálunk a szex el van különítve és amúgy szeretlek. De ez egy világi baromság.

A szexhez pedig nem feltétlen kell érzelem valakinek, olykor tényleg elég a vágy is, de ez nem attól függ, hogy férfi vagy-e. Nőknél is ugyanúgy jelen van ez. Nem kellene úgy kezelni a szexualitást a nőknél, mintha egy kellemetlen dolog lenne és csak szívesség a férfi felé. A nők is ugyanúgy élvezik a szexet olykor érzelem mentesen is. Ezzel pedig nincs semmi baj.

2024. máj. 10. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!